Άρης: Ο Σουλεϊμάνοφ «δήλωσε» διαθέσιμος για το ντέρμπι

Βασίλης Βλαχόπουλος26 Σεπτεμβρίου 2024

Η συμμετοχή του Σάπι Σουλεϊμάνοφ στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης του Άρη, αποτελεί τη…δήλωση διαθεσιμότητας του Ρώσου winger ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο έμπειρος επιθετικός εξέτισε την ποινή των πέντε αγωνιστικών που του επιβλήθηκε λόγω της συμπεριφοράς του στον περσινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό και το πλάνο της σταδιακής ενσωμάτωσής του στην ομάδα προέβλεπε τη συμμετοχή του στο χθεσινό παιχνίδι με τον Εθνικό. Ένα χτύπημα στην προπόνηση τον κράτησε εκτός της συγκεκριμένης αναμέτρησης, πλέον όμως προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και μάλιστα έχει σοβαρές πιθανότητες ένταξης στην αποστολή των «κίτρινων». Προφανώς, δεν υπολογίζεται για το βασικό σχήμα καθώς είναι δεδομένη η απώλεια αγωνιστικού ρυθμού.

Εφόσον, ο Ρώσος συμπεριληφθεί στην αποστολή, ουσιαστικά θα υπάρξουν ανακατατάξεις σ’ αυτή και οι αποφάσεις θα ληφθούν βάσει των συμπερασμάτων που έβγαλε ο Άκης Μάντζιος, από την απόδοση συγκεκριμένων παικτών, στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Εθνικό. Δημοσίως δεν τοποθετήθηκε, σαφέστατα όμως, περίμενε περισσότερα από τους παίκτες της επιθετικής γραμμής.

Σε αντίθεση με τον Σουλεϊμάνοφ, ο Φαμπιάνο Λέισμαν συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και η τελική απόφαση για την παρουσία του στην αποστολή θα ληφθεί στην αυριανή (27/9) προπόνηση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.