Λύγισε στα κρίσιμα σημεία ο ΠΑΟΚ, τα λάθη που τον «πρόδωσαν»

Γιώργος Καστάνης26 Σεπτεμβρίου 2024

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ λύγισε, αφού προδόθηκε από τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του, την ασφυκτική πίεση που άσκησαν οι αντίπαλοί του και δεν κατόρθωσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Γαλατασαράϊ. Το τελικό σκορ, η ήττα με 3-1 από την Τουρκική ομάδα, αφήνει δικαιολογημένα μία πικρή γεύση σε όλους.

Κυρίως για την προσπάθεια που έκαναν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ μέχρι και το 72ο λεπτό, έπαιξε στα ίσια, τον σπουδαίο αντίπαλό του. Δεν κατόρθωσαν οι παίκτες του, να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες, κυρίως με τον Κωνσταντέλια και κάπου εκεί δεν δημιουργήθηκαν οι προυποθέσεις για την διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Ο «Ντέλιας» βέβαια σκόραρε, ισοφάρισε σε 1-1 αξιοποιώντας την έξυπνη προσπάθεια του Όττο, αλλά αυτό το σκορ, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να το κρατήσει. Ο Αγκούν στο 75ο λεπτό και ο Ικάρντι λίγο πριν από το φινάλε, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο πανηγύρισαν δικαιολογημένα οι Τούρκοι.

Ο ΠΑΟΚ προδόθηκε και από τα δικά του λάθη. Ειδικά στο πρώτο γκολ που δέχθηκε, όταν η μπάλα μετά την κεφαλιά του Όσιμεν, έκανε καραμπόλα στα πόδια του Μπάμπα για να καταλήξει στα δίχτυα. Ακολούθησε χρονικά, μία τεράστια επέμβαση του Κοτάρσκι σε πλασέ του Όσιμεν, μία απίστευτη ενέργεια που αποδεικνύει και την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση του Κροάτη.

Αμέσως μετά ήρθε το 1-1 από την ενέργεια των παικτών του ΠΑΟΚ. Αλλά δυστυχώς, στα τελευταία λεπτά, η έλλειψη συνοχής, προφανώς η κούραση ορισμένων παικτών και οι λάθος κινήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έδωσαν το δικαίωμα αρχικά στον Αγκούν να κάνει το 2-1. Και στο φινάλε ο αγαπημένος της εξέδρας των γηπεδούχων, ο Ικάρντι, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μετά το 2-1, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να αντιδράσει. Με γκολ που όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν οι παίκτες του. Έγιναν καλές ενέργειες, έλειπε όμως η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Το τελικό αποτέλεσμα, η ήττα δεν θα πρέπει να απογοητεύσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Έκαναν μία καλή προσπάθεια. Σε παιχνίδια με αντιπάλους όπως η Γαλατά, χρειάζεται η ομάδα να έχει και άλλα στοιχεία στο παιχνίδι της, για να πάρει ένα αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ θα είχε τύχη, εάν κατάφερνε να προηγηθεί με τον Κωνσταντέλια λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν μία κομβική φάση, για την οποία μπορούμε να συζητάμε για αρκετό καιρό. Η προσπάθεια συνεχίζεται, ο ΠΑΟΚ θα επιμείνει, αφού προηγουμένως βελτιωθεί και προχωρήσει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.