Ο Τσέχος γκολκίπερ Γίρι Παβλένκα στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2024

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης, Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαϊρης

Εξελίξεις αναμένονται στο θέμα του τερματοφύλακα για τον ΠΑΟΚ μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Αντώνης Τσιφτσής στην βουβωνική χώρα. Οι πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός πολύ έμπειρου τερματοφύλακα.

Μάλιστα όπως μεταδόθηκε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» το μεσημέρι της Τρίτης, την παραμονή του αγώνα με την Γαλατασαράι, ο 32χρονος υψηλόσωμος γκολκίπερ Γίρι Παβλένκα, που είναι ελεύθερος, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει στην Τούμπα την καριέρα του. 

Ο Παβλένκα έχει μία πλούσια καριέρα, Η οποία μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει από όσους ενδιαφέρονται να τσεκάρουν την ποιότητα ενός ποδοσφαιριστή που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του, σε υψηλό επίπεδο.

Για τον ΠΑΟΚ, αυτή την χρονική στιγμή, λίγες ημέρες πριν ολοκληρωθεί η περίοδος απόκτησης των ελεύθερων παικτών, ο «εκλεκτός» είναι ο Παβλένκα.

Με πλούσια καριέρα στο Γερμανικό Πρωτάθλημα και όχι μόνο. Την τελευταία του σεζόν, έπαιξε για την Βέρντερ Βρέμης. Μάλιστα ο Παβλένκα (έχει ύψος 1,96) και την περσινή σεζόν ήταν στην Βρέμη. Από τη σεζόν 2017-2018 ήταν στην Σλάβια Πράγας. Από την 1η Ιουλίου είναι ελεύθερος και ως εκ τούτου έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του. Το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Τσιφτσής, οι διαπραγματεύσεις εντάθηκαν και άμεσα, εντός των επομένων ωρών, περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα.

Ο ΠΑΟΚ, επί της ουσίας, βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός πολύπειρου τερματοφύλακα για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο σε μία νευραλγική θέση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.