Φιλαράκια: Το απίστευτο ποσό που πουλήθηκε ο καναπές του Central Perk

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2024

Με αφορμή την 30ή επέτειο της αγαπημένης σειράς «Φιλαράκια», η Warner Bros. Television και ο οίκος δημοπρασιών «Julien’s Auctions» διοργάνωσαν δημοπρασία βγάζοντας στο σφυρί πολλά αντικείμενα από το πλατό.

Μεταξύ των αντικειμένων που δημοπρατήθηκαν ήταν ένα αντίγραφο του εμβληματικού πορτοκαλί καναπέ του Central Perk, αλλά και κοστούμια που ανήκουν σε κάθε χαρακτήρα και σκηνικά από κάθε σεζόν.

Κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας – που ονομάστηκε «Η δημοπρασία με την 30ή επέτειο» – πωλήθηκαν 110 αναμνηστικά, πολλά από τα οποία δόθηκαν σε τιμές πολύ υψηλότερες από τις αναμενόμενες τιμές πώλησης.

Το ιλιγγιώδες ποσό

Το αντίγραφο του αγαπημένου πορτοκαλί καναπέ των πέντε φίλων, το οποίο θεωρήθηκε το μεγάλο κομμάτι της δημοπρασίας, πωλήθηκε για 29.250 δολάρια – σχεδόν 15 φορές από την αρχική του εκτίμηση των 2.000 δολαρίων.


«Η παρέα γύρισε πολλές διάσημες σκηνές στον κεντρικό πορτοκαλί καναπέ του Central Perk, συζητώντας, κάνοντας αστεία και επιδεικνύοντας τη χημεία του καστ», ανέφερε η καταχώριση του καναπέ. «Αυτό το αντικείμενο, που έχει διαμορφωθεί από το πρωτότυπο της Warner Bros., διαθέτει πορτοκαλί βελούδινα μαξιλάρια και μαξιλάρια πλάτης με σκαλιστή επένδυση από καφέ ρητίνη που έχει λουστραριστεί για να μοιάζει ξύλινη και φούντες σε χάλκινο χρώμα».

Άλλα αντικείμενα που πωλήθηκαν για πολύ περισσότερα από τα αρχικά αναμενόμενα περιλάμβαναν μεταξύ άλλων το κύπελλο «Geller Cup» τουΡος Γκέλερ, που υποδυόταν ο Ντέιβιντ Σβίμερ, από το επεισόδιο της 3ης σεζόν «The One with the Football», το οποίο πωλήθηκε για 9.100 δολάρια – 30 φορές την αρχική του εκτίμηση των 300 δολαρίων.


Στη σειρά, το τρόπαιο με την ανατριχιαστική όψη χρησίμευε ως έπαθλο της παρέας των έξι για τη νίκη σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Ημέρας των Ευχαριστιών. Το αντικείμενο της δημοπρασίας ήταν ένα αντίγραφο που κατασκευάστηκε στο στούντιο.

Πηγή: ethnos


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.