Ξέσπασμα Λιάγκα: «Πόσο σκ@@ είμαστε, όταν καίγεται ένα σπίτι, δεν κάνεις lifestyle»

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2024

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της σημερινής (25/9) του εκπομπής στον ΑΝΤ1. 

Ο παρουσιαστής του «Πρωινού» εμφανίστηκε ενοχλημένος με τα σχόλια που είδε για την φωτιά στο σπίτι του, αλλά και επειδή κάποιοι έκαναν όπως είπε lifestyle ρεπορτάζ.

«Είπα και χθες ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για τη ζωή μου. Δεν την κρύβω τη ζωή μου, αλλά δεν μου αρέσει να την επιδεικνύω. Χθες αναγκάστηκα να πω κάτι, γιατί μπήκαν 6-7 άνθρωποι από την Πυροσβεστική, η μισή γειτονιά… Δεν μένω στο σπίτι, δεν κατοικείται το σπίτι, έμεινα σε ξενοδοχείο. Για ένα διάστημα, μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές, θα μένω σε ξενοδοχείο. Μου λένε 20 μέρες, εγώ πιστεύω κάνα μήνα θα κάνει», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος στη συνέχεια ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης.

«Πρώτο, είναι το πόσο σκατ…ψυχοι είμαστε οι άνθρωποι ως ζώα. Υπήρχαν γύρω στα 100 μηνύματα σε ένα σάιτ που έλεγαν “καλά έπαθε, έπρεπε να πάθει μεγαλύτερη ζημιά, αυτό του άξιζε” κλπ… Άλλοι έλεγαν ότι το έκανα για την τηλεθέαση, ότι εγώ έβαλα φωτιά στο σπίτι μου για να αυξηθεί η τηλεθέαση. Αν εσείς είστε διεστραμμένοι, εγώ δεν είμαι. Άλλοι είπαν ότι το έκανα για να πάρω λεφτά από την ασφάλεια. Δεν έχω ασφάλεια!», συνέχισε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Δεν θέλω να πουλήσω σε κανέναν πόσο μεγάλη ήταν η ζημιά και πόσες χιλιάδες ευρώ θα μου στοιχίσει. Είναι δικό μου θέμα και στο κάτω κάτω τα έχω τα λεφτά και θα το φτιάξω το σπίτι. Η πυροσβεστική αντιμετώπισε μια μικρή φωτιά, για τα δεδομένα της πυροσβεστικής. Έκαψε 2-3-4 τετραγωνικά, τόσο έκαψε, αλλα το σπίτι από τις φλόγες και τον καπνό δεν κατοικείται. “Πότισαν” όλα τα έπιπλα και είναι για πέταμα», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Όταν καίγεται ένα σπίτι, δεν είναι lifestyle ρεπορτάζ. Βλέπω ότι κάποιοι το κάνετε lifestyle, ποιος ήταν μέσα, ποιος δεν ήταν, ποιος κοιμόταν που. Όταν καίγεται η περιουσία ενός ανθρώπου, είναι ντροπή να το ανάγεις σε lifestyle ρεπορτάζ».

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.