ΓΣ Ηρακλής: «Τέλος στην καταπάτηση των Χορτατζήδων»

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2024

Ανακοίνωση εναντίον ιδιωτικής επιχείρησης, η οποία σύμφωνα με τους «κυανόλευκους», μισθώνει χώρο των «Χορτατζήδων» και δεν έχει καταβάλει ενοίκια τα τρία τελευταία χρόνια εξέδωσε ο ΓΣ Ηρακλής.

Οι «κυανόλευκοι» ενημερώνουν πως έχουν ήδη προσφύγει νομικά κατά του ιδιώτη και, παράλληλα, στέλνουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως «οι εποχές που κάποιοι καταπατούσαν τον χώρο των Χορτατζήδων έχουν περάσει ανεπιστρεπτί».

Η ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλής:

«Ο Γ.Σ. Ηρακλής γνωστοποιεί στα μέλη του Συλλόγου, αλλά και στους χιλιάδες φίλους της ομάδας, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη δικαστική διαμάχη με την διοίκηση του γυμναστηρίου «All Star», διότι δεν έχουν καταβληθεί ενοίκια περίπου 3 ετών!!!

Ο νέος Γ.Σ. που έχει την χρήση των χώρων βάσει της ομόφωνης απόφασης όλων των κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων, διεκδικεί ένα ποσό που ξεπερνάει τις 110.000 ευρώ, ενώ ενημερώνει τον κόσμο του Ηρακλή ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως συνεργασία με το εν λόγω γυμναστήριο.

Οι εποχές που ορισμένοι καταπατούσαν τον ιστορικό χώρο των Χορτατζήδων, χωρίς να πληρώνουν ούτε ευρώ στον Σύλλογο, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί».




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.