Αισθητή η βελτίωση του Τσιφτσή, σε 10 ημέρες εκτιμάται η επιστροφή του

Γιώργος Καστάνης23 Σεπτεμβρίου 2024

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Αντώνη Τσιφτσή μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στην βουβωνική χώρα με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Βόλο. Υπάρχει πρόοδος στην θεραπεία που ακολουθεί.

Και αυτή η πρόοδος, δίνει το δικαίωμα στους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ να αισιοδοξούν για την άμεση επιστροφή του, σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr, ο Τσιφτσής θα μπορέσει να είναι διαθέσιμος το αργότερο σε 10 ημέρες. Αυτή είναι η εκτίμηση που υπάρχει. Σίγουρα δεν πρόκειται να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη με την αποστολή της ομάδας, καθώς θα συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείας. Ακόμη δεν θα προλάβει το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα.

Επίσης πρέπει να αναφέρουμε, πως δεν τίθεται θέμα χειρουργικής αποκατάστασης του προβλήματος στην βουβωνική χώρα. Δεν είχε εξεταστεί αυτή η πιθανότητα και όσο κυλά ο χρόνος και ο Τσιφτσής παρουσιάζει πρόοδο στην θεραπεία που ακολουθεί, δεν τίθεται καν ζήτημα χειρουργικής επέμβασης. Ο ποδοσφαιριστής τονίζει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως θέλει να επιστρέψει απόλυτα έτοιμος για να προσφέρει στην ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.