Η μετακίνηση των ΠΑΟΚτσήδων, το κόστος, και οι βασικές προϋποθέσεις του ταξιδιού

Γιώργος Καστάνης23 Σεπτεμβρίου 2024

Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για την σπουδαία αναμέτρηση με αντίπαλο την Γαλατά. Και για τα 2.000 εισιτήρια, που εξασφάλισε ο επίσημος ΠΑΟΚ, υπάρχουν κάτοχοι.
Οι πληρωμές έχουν γίνει, ενώ σταδιακά θα αρχίσει και η παράδοση – παραλαβή των εισιτηρίων. Είτε διά ζώσης, είτε ηλεκτρονικά. Ορισμένοι που αγόρασαν ακριβά εισιτήρια, ενημερώθηκαν για παράδειγμα, πως η αποστολή του εισιτηρίου θα γίνει στο mail που διαθέτουν, μέχρι το πρωί της Τρίτης. Το ίδιο συνέβη και με φιλάθλους που αγόρασαν εισιτήρια που κοστίζουν 28 ευρώ. 

Τώρα για την μετακίνηση, απαιτούνται 45 λεωφορεία. Απαραίτητη προϋπόθεση, είναι όλα να είναι καινούργιας τεχνολογίας. Για να ακριβολογούμε, να έχουν κατασκευαστεί την τελευταία 15ετία. Όχι παλαιότερα. Σύμφωνα με νομοθεσία, για να βγει ένα λεωφορείο εκτός Ελλάδας, θα πρέπει να έχει κατασκευαστεί την τελευταία 15ετία τουλάχιστον.

Επίσης αναφορικά με τις τιμές. Για την ναύλωση ενός λεωφορείου απαιτείται ένα υψηλό ποσό. Πολλοί επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες λεωφορείων, ζήτησαν μέχρι και το ποσό των 7.000 ευρώ για την μεταφορά έως και 50 φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Ο μέσος όρος ενοικίασης ενός λεωφορείου, ανέρχεται στις 6.000 ευρώ. Αυτό το ποσό κατά προσέγγιση, για την μεταφορά από τη Θεσσαλονίκη ή κάποια άλλη περιοχή της Βορείου Ελλάδας προς την Κωνσταντινούπολη και την επιστροφή, πρέπει να το καλύψουν όλοι όσοι επιβαίνουν στο λεωφορείο.

Το κόστος που αντιστοιχεί στο εισιτήριο του αγώνα, είναι έξτρα και κυρίως ανέρχεται στο ποσό των 28 ευρώ. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που πλήρωσαν 200 ευρώ, για τα ακριβά εισιτήρια.

Ακόμη σε κάθε λεωφορείο θα πρέπει να υπάρχουν δύο επαγγελματίες οδηγοί, που θα διασφαλίσουν με την εμπειρία τους, την ομαλή μετάβαση των φιλάθλων.

Θυμίζουμε πως δεν προβλέπεται διανυκτέρευση για τους φίλους του ΠΑΟΚ. Το ταξίδι θα είναι παρόμοιο με αυτό που είχε γίνει πριν από χρόνια στην Κωνσταντινούπολη και πάλι. Τότε με αντίπαλο την Φενέρ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.