“Είναι τρελός ο Τάισον” και πρωτιά με τέσσερα γκολ

Γιώργος Καστάνης22 Σεπτεμβρίου 2024


Την αποθέωση γνώρισε σε ένα ακόμη παιχνίδι του Δικεφάλου ο Βραζιλιάνος Τάισον, αποτελώντας μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα. Με το γκολ που πέτυχε, βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση των σκόρερ.


Από την έναρξη της σεζόν ο Τάισον έπαιξε σε εννέα παιχνίδια και στις τρεις διοργανώσεις όπου συμμετείχε ο ΠΑΟΚ. Στο Πρωτάθλημα, στα προκριματικά του Champions League και στα προκριματικά του Europa League. Σε εννέα παιχνίδια, χωρίς να αγωνιστεί σε όλη την διάρκεια του κάθε αγώνα, πέτυχε τέσσερα γκολ. Ένα στο Πρωτάθλημα. Με αντίπαλο τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Δύο ακόμη γκολ πέτυχε στα προκριματικά του Champions League και ένα ακόμη γκολ για τα προκριματικά του Europa League.

Πλέον με τα τέσσερα γκολ, είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ από την έναρξη της σεζόν. Ακολουθεί με τρία γκολ ο Σβαμπ. Και ακολούθως είναι ο Μουργκ με δύο γκολ.


Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου τον αποθέωσαν φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του, σε ένα ακόμη παιχνίδι. Και ο Βραζιλιάνος σταρ που πέτυχε ένα ακόμη καθοριστικό γκολ, ηγείται των προσπαθειών των συμπαικτών του, στον τομέα της παραγωγικότητας της ομάδας.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.