Ο Ντόνοβαν Κλέι θα υπογράψει δίμηνο συμβόλαιο στον Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος20 Σεπτεμβρίου 2024

Η απουσία του Νέιτ Λαζέφσκι,έως και τα μέσα του Οκτώβρη οδήγησε τον Γιάννη Καστρίτη στην απόφαση διατήρησης του Ντόνοβαν Κλέι στον Άρη. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, προβλέπεται να υπογράψει δίμηνο συμβόλαιο συνεργασίας.

Η αλήθεια είναι, ότι συνετέλεσαν αρκετοί παράγοντες στην απόφαση διατήρησης του 23χρονου Αμερικανού στην ομάδα με την παροχή δίμηνου συμβολαίου συνεργασίας. Ο τραυματισμός του Νέιτ Λαζέφσκι είναι ο βασικότερος όλων, πέραν τούτου όμως είναι και η προβληματική εικόνα που παρουσιάζουν οι «κίτρινοι» στη ρακέτα. Είναι φανερό ότι τόσο ο Τζέιμς Μπανκς όσο και ο Τζος Ρόμπερτς δεν έχουν εγκλιματιστεί με αποτέλεσμα να μην έχουν ανταποκριθεί στους αγωνιστικούς ρόλους του ενώ ο Μανόλης Χατζηδάκης έχασε σημαντικό μέρος της προετοιμασίας λόγω τραυματισμού.

Ο Ντόνοβαν Κλέι μετέχει στην προετοιμασία του Άρη, από τις πρώτες ημέρες, χρησιμοποιήθηκε στα φιλικά παιχνίδια και με την απόφαση παραμονής του στην ομάδα γι’ ακόμη δύο μήνες, προφανέστατα διαπιστώνεται, ότι ο Γιάννης Καστρίτης εκτίμησε, πως δεν μπορεί να «χάσει» κανέναν ψηλό στα πρώτα παιχνίδια του Eurocup όπου δε θα έχει τον Λαζέφσκι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.