Γκουστάβο Βαρέλα: Δύο γκολ με Μπενφίκα επί του Ερυθρού Αστέρα

Γιώργος Καστάνης20 Σεπτεμβρίου 2024


Καμαρώνει ο Φερνάντο Βαρέλα, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ για την πρόοδο του γιού του. Ο Γκουστάβο Βαρέλα, που είχε θητεύσει, σε μικρή ηλικία, στα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου, πλέον βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην Μπενφίκα.


Εκεί, διαπρέπει. Μάλιστα στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων, που έγινε στο Βελιγράδι, ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Μπενφίκα, ο Γκουστάβο πέτυχε και τα δύο γκολ της Πορτογαλικής ομάδας. Στο 14ο λεπτό και στο 51ο λεπτό. Ο Βαρέλα έβαλε την σφραγίδα του στην νίκη της Μπενφίκα. Μείωσε σε 1-2 ο Ερυθρός Αστέρας, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι στην πορεία του αγώνα, καθώς η Μπενφίκα επικράτησε.

Μάλιστα το 0-2 που επιτεύχθηκε από τον Βαρέλα, είναι ανάλογο με το σκορ με το οποίο προηγήθηκε και η πρώτη ομάδα της Μπενφίκα επί του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι. Και τελικώς επικράτησε με σκορ 1-2.


Ο Γκουστάβο Βαρέλα είχε φύγει από τον ΠΑΟΚ, μη δεχόμενος την παραμονή του στις ομάδες Νέων και τότε είχε προκληθεί αναστάτωση και είχε επικριθεί δριμύτατα ο Φερνάντο Βαρέλα, λίγους μήνες πριν φύγει από τον ΠΑΟΚ.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.