Τζένιφερ Άνιστον: Η ξενάγηση στην έπαυλή της αξίας 21 εκατ. δολαρίων

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον έδωσε στους θαυμαστές της μια γεύση από τα παρασκήνια της 76ης τελετής απονομής των βραβείων Emmy, αλλά και το πώς ντύθηκε για την τελετή.

Η 55χρονη ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram -δώρο στους 44,8 εκατ. followers της- που την έδειχνε να φτιάχνει το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, αφού είχε φορέσει ένα στράπλες φόρεμα Oscar de la Renta.

Αλλά το βίντεο ήταν, επίσης, μια ξενάγηση -άθελά της το έκανε- στην πανάκριβη έπαυλή της, στην αριστοκρατική γειτονιά Bel Air του Λος Άντζελες.

Δείτε το βίντεο:


Είναι γνωστό ότι η ηθοποιός ξοδεύει πολλά από τα εκατομμύρια της σε ακίνητα και έπιπλα. Το συγκεκριμένο σπίτι -11 δωματίων- το αγόρασε για 21 εκατ. δολάρια και πέρασε δύο χρόνια ανακαινίζοντάς το με τη βοήθεια μίας διάσημης διακοσμήτριας.

Η Άνιστον φέρεται, επίσης, να δίνει τεράστια ποσά για την ομορφιά της. Λέγεται ότι ξοδεύει 140.000 δολάρια ετησίως για περιποιήσεις και προϊόντα. Ένα κούρεμά της στο διάσημο στυλίστα, Κρις Μακ Μίλλαν, κάθε έξι εβδομάδες, κοστίζει 1.000 δολάρια, ενώ η διάσημη ηθοποιός κάνει και δωρεές.

Πηγή: skai

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.