ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανσερραϊκός: Έπιασε δουλειά ο Φεράντο

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2024

Ο νέος προπονητής του Πανσερραϊκού Χουάν Φεράντο πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη καινούργια του ομάδα, γνωρίζοντας από κοντά τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός: 

Την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Χουάν Φεράντο έκαναν το πρωί της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού, στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Πάρκο Ομόνοιας.

Νωρίτερα ο Πρόεδρος Τάσος Καζίας παρουσίασε στο ποδοσφαιρικό τμήμα τον νέο προπονητή σηματοδοτώντας την αλλαγή σελίδας και ζητώντας φυσικά από τους ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Χωρίς ιδιαίτερο χρόνο για οποιαδήποτε καθυστέρηση, καθώς το πρόγραμμα είναι απαιτητικό για τον Πανσερραϊκό με συνεχόμενους αγώνες τις επόμενες δύο εβδομάδες, ο Ισπανός προπονητής έπιασε αμέσως δουλειά με την πρώτη του προπόνηση μάλιστα να είναι σε υψηλούς ρυθμούς.

Ο ίδιος, έχοντας ήδη μελετήσει την ομάδα και το ρόστερ, προσπαθεί από την πρώτη στιγμή να περάσει τα “θέλω” του στους ποδοσφαιριστές, μιλώντας μάλιστα και ελληνικά, καθώς ο πρώτος αγώνας είναι σε τέσσερις ημέρες στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες και του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας μας, Ζερεμί Ζελέν, ενώ ο Καπτούμ ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε από την προπόνηση(θα υποβληθεί σε μαγνητική).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.