Παρέμβαση του ΠΑΟΚ για τα παιδικά εισιτήρια και την εικόνα της Τούμπας

Γιώργος Καστάνης18 Σεπτεμβρίου 2024

Η εικόνα της Τούμπας προβληματίζει και δικαιολογημένα. Στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό διατέθηκαν κοντά στα 18.000 εισιτήρια, αριθμός που δεν ανταποκρίνεται στη μεγάλη δυναμική του κόσμου του ΠΑΟΚ.

Κάτι συμβαίνει. Πρέπει να γίνουν αλλαγές. Υπήρξαν παράπονα από γονείς, για τα παιδικά εισιτήρια, που δεν ισχύουν επί της ουσίας στην Τούμπα. Δηλαδή για ένα παιδί, ο γονέας ΠΑΟΚτσής καλείται να πληρώσει το ίδιο ποσό που αντιστοιχεί στο δικό του εισιτήριο, ως ενήλικα.

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν η Μαρία Γκοντσαρόβα, οι κ.κ. Δημογιάννης, Κυριάκος, καθώς και οι εκπρόσωποι από το τμήμα των εισιτηρίων.

Όπως έλεγαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ σε μία άτυπη ενημέρωση:

 “Μας απασχολεί πολύ το θέμα των παιδικών εισιτηρίων. Είναι βασική «τρύπα» του συστήματος ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το μειωμένο εισιτήριο θα το χρησιμοποιήσει τελικά ανήλικος. Ωστόσο έχουμε πάρει απόφαση να βγάλουμε παιδικά μειωμένα εισιτήρια, τον τρόπο και τις τιμές θα προσπαθήσουμε να τις έχουμε ανακοινώσει ως το επόμενο εντός έδρας ματς.

Θα είναι ένας συγκεκριμένος αριθμός και πιθανότατα σε συγκεκριμένες θύρες.

Μας απασχολεί και το γεγονός ότι αν δεν έρθουν σε κάποιο ματς κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, η θέση τους μένει κενή, με επίπτωση στην εικόνα και τον παλμό του γηπέδου. Αναζητούμε την καλύτερη δυνατή λύση ώστε να μπορούν να μεταβιβαστούν τα διαρκείας. Ή ακόμη και ο κάτοχος σε παιχνίδια υψηλής ζήτησης να μπορεί να απελευθερώνει τη θέση του, κερδίζοντας κάποια προνόμια (πχ έκπτωση σε αγορές στη μπουτίκ ή στην επόμενη αγορά εισιτηρίου διαρκείας).

Τα μέτρα που τελικά θα πάρουμε θα είναι σε όφελος της πληρότητας, άρα και του παλμού και εις βάρος -ελεγχόμενα έστω- των οικονομικών”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.