Τολιόπουλος: «Έκανα τη σωστή επιλογή-Με βοήθησε πολύ ο Καστρίτης»

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Βασίλης Τολιόπουλος, μίλησε στην κάμερα του Metrosport.gr και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περσινή πετυχημένη, προσωπική του πορεία αλλά και της ομάδας, τους φετινούς στόχους και την Εθνική Ελλάδος με την οποία αγωνίστηκε το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. 

Συνέντευξη: Χρήστος Περδίκης

Με τον Χρήστο Περδίκη

Για την περσινή χρόνια: «Σίγουρα, ήταν πετυχημένη χρόνια. Φτάσαμε ψηλά στην Ελλάδα και πετύχαμε μεγάλες νίκες. Πιστεύω όλος ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια. Βρέθηκα το καλοκαίρι στην Εθνική ομάδα, που αποτελεί άλλον έναν προσωπικό στόχο για εμένα, ποσό μάλλον σε μια Ολυμπιάδα. Θέλω να συνεχίσω την καλή δουλειά με την ομάδα μου και να ξαναζήσω τέτοιες εμπειρίες με την περσινή».

Για τους φετινούς στόχους του Άρη: «Είναι νωρίς, για να βάλουμε κάποιον στόχο φέτος. Η ομάδα είναι καινούρια και φέτος. Θέλει δουλειά με υπομονή και επιμονή. Έτσι, όπως έχω δει την ομάδα είμαστε όλοι σκληροί χαρακτήρες και πιστεύω μέρα τη μέρα και προπόνηση με την προπόνηση θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για την ανανέωση του με τον Άρη και την καθιέρωση του στην ομάδα: «Πράγματι, παρότι πέρασα και από τον ΠΑΟΚ, πιστεύω η ομάδα είναι αυτή, που σου δίνει τον χώρο και τον χρόνο να δουλέψεις και αυτό το βρήκα στον Άρη. Όπως αποδείχτηκε είναι και ο προπονητής ο κατάλληλος και από τότε, που βρίσκομαι εδώ μόνο ανοδική είναι η πορεία μου. Έκανα τη σωστή επιλογή».

Για τον Καστρίτη: «Με βοήθησε πολύ ο Καστρίτης σε πολλούς τομείς. Ένας από αυτούς είναι η προσωπική άμυνα αλλά και να μπορώ να αντέχω τις επαφές. Πάντα θα μου πει τι είναι αυτό, που πρέπει να βελτιώσω και τι κάνω καλά. Όλο αυτό έρχεται σε συνάρτηση με την απαιτούμενη ελευθέρια, που μου δείχνει στην επίθεση και δείχνει, πως με εμπιστεύεται αρκετά».

Για συμμετοχή του με την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Είναι ύψιστη τιμή να βρίσκεσαι εκεί. Κάθε φορά που με καλεί η Εθνική πιστεύω θα βρίσκομαι εκεί, είτε είναι στα παράθυρα μέσα στη σεζόν, είτε στα καλοκαίρια και τις μεγάλες διοργανώσεις. Ήταν μια τεράστια εμπειρία η φετινή με την Εθνική ομάδα μπάσκετ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.