ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρονάλντο: «Η Ρεάλ είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο»

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αποθέωσε την Ρεάλ Μαδρίτης σε προσωπική του συνέντευξη. Ο Πορτογάλος Σούπερ σταρ στα εννιά χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ  κατάφερε να σκοράρει 450 γκολ και να οδηγήσει τους Μαδριλένους σε τέσσερα Champions League και δυο πρωταθλήματα, σε μια από τις σπουδαιότερες περιόδους στην ιστορία του συλλόγου.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τους «μερένχες» ως τον σπουδαιότερο σύλλογο στον κόσμο, ενώ τόνισε πως οι τόσες κατακτήσεις Champions League μόνο τυχαίοι δεν είναι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Η Ρεάλ είναι ο καλύτερος σύλλογος στην ιστορία! Ήμουν τόσο ευτυχισμένος εκεί. Ο κόσμος λέει ότι η Ρεάλ είναι τυχερή στο Champions League, αλλά όχι, δεν είναι τύχη. Πιστέψτε με. Ο εγκέφαλός τους προετοιμάζεται για αυτές τις στιγμές. Είναι απλά ο καλύτερος σύλλογος στην ιστορία του ποδοσφαίρου» τόνισε αρχικά, προτού συνεχίσει:

«Στο Σαντιάγο Μπερναμπέου υπάρχει διαφορετική αύρα και στα τελευταία λεπτά δεν νιώθεις καν την πίεση. Η Ρεάλ είναι προετοιμασμένη για μεγάλες στιγμές. Είναι διαφορετικό. Έγινα ο μεγαλύτερος σκόρερ όλων των εποχών στον σύλλογο, κατακτήσαμε τέσσερα Champions League στη Μαδρίτη... ήταν απλά μια ευχαρίστηση».



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.