ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τρίπτυχο της «ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗΣ» επιτυχίας!

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Δικέφαλος του Βορρά μπαίνει στην δεύτερη περίοδο αγωνιστικής δράσης, η οποία θα προσανατολίσει το αποτέλεσμα των στόχων του ως ένα σημαντικό βαθμό.

Του Θάνου Μπούζα

Μετά τον αποκλεισμό από το πρωταθλητριών και την πρόκριση στη δεύτερη κατηγορία του Europe League, πρωτάθλημα και Ευρώπη βρίσκονται στο ποδοσφαιρικό μυαλό Λουτσέσκου – παικτών και διατηρούν επαυξανόμενη την αγωνία των φιλάθλων.

Όσο αφορά τις αποκτήσεις ποδοσφαιριστών απομένουν λίγες ώρες πλέον για τον κύριο Σαββίδη προκειμένου να αποκτήσει ένα στόπερ κατά πρώτο λόγο και ένα χαφ κατά δεύτερο προκειμένου η ομάδα, τουλάχιστον εν Ελλάδι να είναι πλήρης.

Φυσικά υφίσταται και η δυνατότητα απόκτησης ελεύθερων παικτών ως το τέλος του μήνα που μπορεί να καλύψει το κενό. Η παραπάνω αναφορά δηλώνει την πρώτη πτυχή της επιτυχίας. «Την Πληρότητα». Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι με καρφιτσωμένη στο μυαλό μας την πρόσφατη κατάκτηση του πρωταθλήματος, η κρίση μας και οι προσδοκίες μας έχουν μορφοποιηθεί προς το καλύτερο. Αποδείχθηκε ότι η θέληση, η προσπάθεια και η καλή διαχείριση στην πλειοψηφία των υποχρεώσεων, καλύπτει σχεδόν ολοκληρωτικά τυχόν έλλειψης σε έμψυχο δυναμικό. Βέβαια μια επιτυχία δεν αποτελεί δημιουργία της βεβαιότητας επανάληψής της με τον ίδιο τρόπο.

Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ έχουν ενισχυθεί σημαντικά- κυρίως ο Παναθηναϊκός- και αναμένεται να δείξουν αν μπορούν να μπουν ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που για την πλειοψηφία αποτελούν τα πρώτα φαβορί. Το δεύτερο στοιχείο έχει να κάνει με την ενίσχυση των φιλάθλων. Τα 17.000 διαρκείας είναι ένα σημαντικό νούμερο. Απ’ ότι αντιληφθήκαμε στους δυο εντός έδρας αγώνες υπήρξαν προβλήματα αρκετά. Αυτά θα λυθούν όπως πρέπει να είναι εφικτή η εύκολη μεταβίβαση του διαρκείας καθώς και η είσοδος μικρών παιδιών μ’ ένα μικρό αντίτιμο.

Τα παραπάνω ήδη ισχύουν στις περισσότερες ομάδες με τον Ολυμπιακό να μετατρέπει την είσοδο σε σχεδόν «ελεύθερη» για τα μικρά παιδιά. Το τρίτο και ίσως αυτό που μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα είναι το VAR. Έγινε αντιληπτό ότι αν υπάρχει κακή πρόθεση από τον Βαρίστα τότε αλλοιώνεται το αποτέλεσμα ενός αγώνα.

Έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ή να αποκρύψει παραβάσεις όπως κάρτες κόκκινες και πέναλτι. Ο άμεσος έλεγχος και η μόνιμη απομάκρυνσή των παραπάνω είναι επιβεβλημένη. Κλείνοντας έχουμε να κάνουμε μια πρόταση. Δεν καλύπτει το σύνολο αλλά δύναται να βοηθήσει σημαντικά.

«Να τοποθετηθεί ημιαυτόματο Var στις 5 έδρες των μεγαλύτερων ομάδων. Δε λύνει το πρόβλημα αλλά είναι μια αρχή!







Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.