ΠΑΟΚ: Απολογείται στη ΔΕΑΒ το πρωί, για ανύπαρκτα επεισόδια στο Περιστέρι

Γιώργος Καστάνης08 Σεπτεμβρίου 2024

Χωρίς... λόγο και.... αιτία, εκλήθη από την ΔΕΑΒ ο ΠΑΟΚ, όπως υποστηρίζουν με νόημα οι εκπρόσωποι της ομάδας, για... ανύπαρκτα επεισόδια στο Περιστέρι, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Στον ΠΑΟΚ αισθάνθηκαν έντονη έκπληξη, όταν ενημερώθηκαν για την κλήση σε απολογία από την ΔΕΑΒ, η οποία θα πραγματοποιηθεί νωρίς το πρωί της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα και η ΠΑΕ Ατρόμητος εκλήθη σε απολογία, από την Διαρκή επιτροπή αντιμετώπισης της Βίας, για τον ίδιο λόγο. Προφανώς την ίδια έκπληξη για την κλήση, ένιωσαν και οι εκπρόσωποι της γηπεδούχου ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση, οι εκπρόσωποι των ομάδων, θα αντιτείνουν στις κατηγορίες και θα επιχειρήσουν να πείσουν τους αρμοδίους της ΔΕΑΒ, πως δεν έγιναν επεισόδια στο Περιστέρι, πριν από τον αγώνα. Όλα αυτά, θα γίνουν, λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, στην Τούμπα.

Θυμίζουμε πως, όπως είχε ανακοινώσει πριν από μερικές ημέρες η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας: «Καλεί σε ακρόαση στις 09/09/2024 τις ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για επεισόδια των φιλάθλων τους που έλαβαν χώρα κατά τον μεταξύ τους αγώνα στις 01/09/2024, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου αγωνιστικής περιόδου 2024/ 2025 που διοργανώνει η SUPER LEAGUE 1. Εφαρμογή άρθρου 9 του ν.5085/2024».

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ σημείωναν πως δε συνέβη το παραμικρό ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων κι αδυνατούσαν να κατανοήσουν τη λογική της κλήσης σε απολογία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.