ΠΑΟΚ VS Σερβέτ: Θέλει πρόκριση στα play off του Champions League-Ώρα έναρξης

Γιώργος Καστάνης07 Σεπτεμβρίου 2024

Το καθοριστικό βήμα για να προκριθεί στα play off του Champions League θέλει να κάνει απόψε το βράδυ (στις 21:00), η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Αντιμετωπίζει την Πρωταθλήτρια Ελβετίας, Σερβέτ, επί πολωνικού εδάφους.

Εφόσον κερδίσει την αντίπαλό του, θα φθάσει μία ανάσα πριν από τους χρυσοφόρους ομίλους της διοργάνωσης. Εκεί τα έσοδα, για κάθε ομάδα, εκτοξεύονται.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε στον τελικό του Round 1 του UEFA Women's Champions League, στις 21:00, την πρωταθλήτρια Ελβετίας, Σερβέτ.

Η νίκη στην παράταση

Στο προηγούμενο παιχνίδι, οι γυναίκες του ΠΑΟΚ είχαν κερδίσει την πρωταθλήτρια Ισραήλ, Κιργιάτ Γκατ, στην παράταση με σκορ 2-1, χάρη σε γκολ των Κοσκερίδου και Χέλμβαλ και έτσι εξασφάλισαν την πολυπόθητη πρόκριση για τον τελικό του Round 1.

Η πρωταθλήτρια Ελβετίας, Σερβέτ, στον ημιτελικό επικράτησε επί της διοργανώτριας του προκριματικού ομίλου, Πογκόν, με σκορ 1-0, χάρη σε γκολ της Τζόνουσαϊτ στο 92ο λεπτό.

Η δεύτερη φορά

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά, όπου οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» θα αντιμετωπίσουν ομάδα από την Ελβετία. Η πρώτη φορά ήταν τη σεζόν 2011-12, όπου και αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 με αντίπαλο την Γιούνγκ Μπόις, στο πλαίσιο του προκριματικού ομίλου του UEFA Women's Champions League.

Πώς μπορείτε να δείτε το παιχνίδι

Με 2,87 ευρώ η παρακολούθηση του αγώνα:

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ιστοσελίδας, https://women.pogonszczecin.pl/, με χρέωση 2,87€, από τη διοργανώτρια ομάδα του ομίλου.

Για το παιχνίδι κόντρα στην Σερβέτ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Morris, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr τα εξής:

«Μετά την πρόκριση μας απέναντι στην Κιργιάτ Γκατ έχουμε μία ακόμη πρόκληση μπροστά μας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε στον τελικό του μίνι αυτού τουρνουά, την Σερβέτ, μία ομάδα η οποία είναι πολύ δυνατή και ανταγωνιστική, με ψηλή ποιότητα παικτριών, και στο τεχνικό αλλά και στο τακτικό επίπεδο. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ τόσο με τις παίκτριες, όσο και με το σταφ, επάνω στην ανάλυση του αντιπάλου. Έχουμε πει στις παίκτριες μας τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία που έχει, αυτά πρέπει να εκμεταλλευτούμε, να μειώσουμε τα λάθη μας όσο γίνεται περισσότερο, να είμαστε συγκεντρωμένοι με αυτοπεποίθηση και ψυχή, ώστε να διεκδικήσουμε την πολυπόθητη πρόκριση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.