Λιούις Μόργκαν: Ποιος είναι ο Αμερικανός που «θέλει ο Παναθηναϊκός»

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Παναθηναικός έχει μπει πιο δυνατά από όλες τις ελληνικές ομάδες στο μεταγραφικό παζάρι, φέρνοντας στο εγχώριο πρωτάθλημα πολύ μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Πλέον η αναζήτηση υποψηφίων παικτών που έχουν το potential να φορέσουν τα πράσινα έχει περάσει σε...διηπειρωτικό επίπεδο.

Μπορεί ο Ντάνιελ Αλόνσο να έχει καταλήξει ήδη στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας του, ωστόσο το παράθυρο των μεταγραφών μένει ανοιχτό μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, για την ενίσχυσή τους με ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με άλλες ομάδες.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ από την Αμερική, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την περίπτωση του 28χρονου αριστερού εξτρέμ των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, αλλά και στην κορυφή. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταθέσει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση.

Ο Μόργκαν βρέθηκε στην αποστολή της εθνικής Σκωτίας στο Euro, αλλά αγωνίστηκε ελάχιστα. Έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματά του στην Σεντ Μίρεν, ακολούθησε μία διετία στη Σέλτικ κι έπειτα οι δανεισμοί σε Σεντ Μίρεν και Σάντερλαντ, πριν φύγει για το MLS το 2020, παίζοντας αρχικά στην Ίντερ Μαϊάμι, πριν μετακομίσει προ διετίας στη Νέα Υόρκη.

Φέτος, πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν με 12 γκολ και 3 ασίστ σε 23 εμφανίσεις, ενώ δεσμεύεται ως τον Δεκέμβριο του 2025.

Photo credits: Google

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.