ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κώστας Μανωλάς: Τι γράφουν οι Ιταλοί για ΠΑΟΚ-Ποια είναι η αλήθεια

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2024

Την αγάπη του στους φίλους της Ρόμα εξέφρασε μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κώστας Μανωλάς, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο γύρω από τις φήμες, που τον θέλουν να επιστρέφει στην άλλοτε ομάδα του.

Ο Έλληνας στόπερ απάντησε στα δημοσιεύματα, που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με τα οποία ήταν έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα, που μεγαλούργησε στην Ιταλία, με τον ίδιο να τονίζει πως τίποτα από αυτά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην παρούσα φάση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός προπονείται αυτή την περίοδο με την ομάδα του Πανναξιακού, στη γενέτειρά του την Νάξο, θέλοντας να διατηρήσει την φυσική του κατάσταση όσο αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Έχω λάβει τόσα πολλά μηνύματα από χθες (σ.σ. Τρίτη 03/09) και ευχαριστώ όλους τους οπαδούς της Ρόμα για την αγάπη που μου έδειξαν, αλλά δεν ισχύει τίποτα, δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτά τα πράγματα που διάβασα, πάμε Ρόμα!», ήταν τα λόγια του Κώστα Μανωλά, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση σχετικά με τα όσα ακούγονταν τον τελευταίο καιρό.

Άλλωστε, οι φίλοι των «τζιαλορόσι» δεν μπορούν να ξεχάσουν τα όσα προσέφερε στην ομάδα τους ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, για μια ολόκληρη πενταετία από το 2014 έως το 2019 με αποκορύφωμα το αλησμόνητο γκολ πρόκρισης που είχε πετύχει απέναντι στην Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του UEFA Champions League τον Απρίλιο του 2018.

Στο δημοσίευμα του tuttomercatoweb.com, ωστόσο, γίνεται αναφορά και για τον ΠΑΟΚ«Ο Μανωλάς, λοιπόν, θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Αυτή τη στιγμή, ο πρώην παίκτης της Σαλερνιτάνα σκέφτεται πρόταση από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης», γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Ο έμπειρος στόπερ, όντως, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, όπως είχε αποκαλύψει το Metropolis 95,5. 

Η περίπτωσή του, ωστόσο, δεν προχώρησε. Απορρίφθηκε από τον ΠΑΟΚ και δεν υπήρξε περαιτέρω θέμα για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.