Φόνος στο Μιλάνο: Αρχηγός των ultras της Ιντερ σκότωσε στέλεχος της Curva Nord

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2024

Αίσθηση προκαλούν τα νέα που έρχονται από το Μιλάνο, όπου ένας εκ των αρχηγών των ultras της Ιντερ σκότωσε συνεργάτη του.

Το 2022 η δολοφονία του Βιτόριο Μποϊόκι, ιστορικού αρχηγού των οργανωμένων οπαδών των Νερατζούρι, είχε προκαλέσει σοκ. Παράλληλα, είχε προκαλέσει έρευνες από την αστυνομία, οι οποίες συνεχίζονται, για τις σχέσεις των ultras των Μιλανέζων με τη Ντράγκετα.

 Τη μαφία της Καλαβρίας, με την οποία σχετίζονταν πριν κάποια χρόνια και οι οργανωμένοι οπαδοί της Γιουβέντους. Όπως και να έχει, αυτές οι έρευνες για τους τιφόζι της Ιντερ θα ενταθούν τώρα αφού έχουμε εξελίξεις. 

Σημαντικές, δραματικές, από τη στιγμή που έχασε τη ζωή του ακόμη ένας άνθρωπος και συγκεκριμένα ο Αντόνιο Μπελόκο.

Πρόκειται για… υψηλόβαθμο στέλεχος της Curva Nord και αυτός που τον σκότωσε, σήμερα (4/9) το πρωί, είναι ο Αντρέα Μπερέτα. Ενας από τους αρχηγούς των ultras των Νερατζούρι.

 Το σκηνικό έγινε έξω από το γυμναστήριο «Testudo», το οποίο είναι… στέκι πολλών οπαδών της ομάδας. Οι δυο τους, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ήταν στο αυτοκίνητο του Μπερέτα, όταν ο Μπελόκο έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε. Είτε για να τον τραυματίσει, είτε για να τον προειδοποιήσει. 

Αποτέλεσμα; Ο Μπερέτα έβγαλε μαχαίρι, τον κάρφωσε στον λαιμό και τελικά τον σκότωσε. Αμέσως έτρεξαν στο σημείο αρκετοί οπαδοί της Ιντερ, οργανωμένοι, που ήταν στο γυμναστήριο, όπως και η αστυνομία που ειδοποιήθηκε για το γεγονός.

 Αναμονή, επομένως, για την κατάθεση του Μπερέτα, με τα ΜΜΕ να αναρωτιούνται αν το θέμα αφορούσε αποκλειστικά τα οπαδικά ή και τη Ντράγκετα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.