BET: Ο «θάνατος σου η ζωή μου» στις αποψινές ρεβάνς

Metrosport Team29 Αυγούστου 2024

Έφτασε η μέρα που περιμέναμε τόσο καιρό. Στα καλοκαιρινά ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν μπορείς ποτέ να προβλέψεις τον νικητή, καθώς υπάρχουν ανέτοιμες ομάδες, νέες ομάδες και ομάδες που ακόμα ψάχνονται. Αυτό που μπορείς να προβλέψεις όμως, είναι η «δίψα» όλων για πρόκριση με κάθε κόστος.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΜΑΜΙΚΟΝΙΑΝ

Στις σημερινές αναμετρήσεις θα μάθουμε τις τελευταίες ομάδες, που θα συμπληρώσουν τον ποδοσφαιρικό «χάρτη» του χειμώνα. Οι επιλογές θα είναι για άλλη μια φορά οι κάρτες, μιας και στους περισσότερους αγώνες που δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί οι κλωτσιές θα πάνε «σύννεφο».

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Europa League και πιο συγκεκριμένα από την Κύπρο. Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Ρίγας Σκόλα στη ρεβάνς της ήττας (2-1) στην Λετονία. Στο πρώτο ματς δόθηκαν πέντε κίτρινες κάρτες, ενώ διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Σλοβένος, Ματέι Γιούγκ, όπου δείχνει έξι κάρτες ανά παιχνίδι. Αν προσθέσουμε και την σημασία του αγώνα το over 5,5 κάρτες είναι αρκετά πιθανό.

Συνεχίζουμε με το Europa League και «ταξιδεύουμε» στο Βουκουρέστι, εκεί που η Στεάουα θα αγωνιστεί με την Λασκ Λιντζ. Το πρώτο ματς έληξε ισόπαλο (1-1) και οι 2 ομάδες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Φέλιξ Σβάιερ, ο Γερμανός είναι ιδιαίτερα σχολαστικός και κάνει εύκολα χρήση της κάρτας. Στο πρώτο παιχνίδι που ακόμη δεν πίεζε ο κλοιός, οι κάρτες ήταν έξι, οπότε το over 5,5 σε απόδοση 1,95 είναι αρκετά καλό.

Η επόμενη επιλογή είναι από την Τραπεζούντα. Η Τραμπζονσπόρ αντιμετωπίζει την Σεντ Γκάλεν στη ρεβάνς του 0-0. Στην Ελβετία οι κάρτες ήταν πέντε αλλά στη γειτονική χώρα τα πράγματα θα είναι αλλιώς. Ειδικά με τον Λετονό Αντρέι Τρεμάνις στη σφυρίχτρα που δίνει κάρτες με το «καλημέρα». Το over 5,5 κάρτες πληρώνει σε απόδοση 2,00.

Αν υπήρχε ένα σημείο «στάνταρ» θα ήταν το παρακάτω. Στο Παναθηναϊκός-Λανς οι κάρτες και το «ξύλο» είναι βέβαιο. Το γήπεδο θα είναι «καμίνι» και θα αυξήσει την ένταση των ποδοσφαιριστών, το σκορ (2-1 υπέρ της Λανς) είναι ακόμη ανοιχτό, Οι κίτρινες στο πρώτο ματς ήταν οκτώ με μια κόκκινη και διαιτητής απόψε είναι ο «ταυρομάχος» Χουάν Μουνουέρα. Το over 5,5 κάρτες δίνει 1,80.

Θα τελειώσουμε από εκεί που ξεκινήσαμε, από το νησί της Αφροδίτης. Στην Κύπρο η «σταχτοπούτα» Πάφος αντιμετωπίζει την «σκληροπυρηνική» Κλουζ. Στη Ρουμανία οι Κύπριοι έχασαν με 2-1 σε ματς που είχε 11 κίτρινες και μια κόκκινη! Φανταστείτε τι θα γίνει απόψε με τον Άγγλο Γκρεγκ Πόουσον στο «στραγάλι». Είναι ο τύπος διαιτητή που έχει την δυνατότητα να «τινάξει» ένα ματς στον αέρα, όπως είχε κάνει παλαιότερα στο Άγιαξ- ΠΑΟΚ 3-2. Το over 5,5 κάρτες «κυκλοφορεί» στο τίμιο 1,75.

Αναλυτικά οι προβλέψεις:

  • 20:00 Πάφος-Κλουζ over 5,5 κάρτες 1.75
  • 20:00 Tραμπζονσπόρ-Σεντ Γκάλεν over 5,5 κάρτες 2.00
  • 20:00 ΑΠΟΕΛ-Ρίγας Σκόλα over 5,5 κάρτες 1.85
  • 21:00 Παναθηναϊκός-Λανς over 5,5 κάρτες 1.80
  • 21:30 Στεάουα Βουκουρεστίου-Λασκ Λιντζ over 5,5 κάρτες 1.95

Σύνολο απόδοσης: 22,70

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.