ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Γερμανοί επέστρεψαν με γκολάρες!

Metrosport Team26 Αυγούστου 2024

Επιμέλεια: Λουδοβίκος Μαμικονιάν


Φουριόζοι ξεκίνησαν οι Γερμανοί στην έναρξη της Bundesliga για την σεζόν 2024-2025. Σε συνολικά 9 αγώνες, μπήκαν 30 γκολ. Εκτός από τα μεγάλα σκορ όμως, υπήρχαν και αρκετά πανέμορφα τέρματα, εκ των οποίων το ένα βάζει πλώρη ακόμη και για γκολ της σεζόν! Παρακάτω θα δείτε τα 5 καλύτερα γκολ της αγωνιστικής:

Νούμερο 5:

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Φράιμπουργκ κόντρα στην Στουτγάρδη. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-1 παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ αρκετά νωρίς ύστερα από εκπληκτικό γκολ του Βόσνιου Ερμεντίν Ντεμίροβις. Ο κεντρικός χαφ σκόραρε με υπέροχο γυριστό από το ύψος του πέναλτι.

Νούμερο 4:

Επόμενος στην λίστα ο 19χρονος εξτρέμ της Ντόρτμουντ, Μπίνο Γκίτενς. Ο ταχύτατος νεαρός ξεκίνησε από τον πάγκο την αναμέτρηση των Βεστφαλών κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τον ολοκλήρωσε ως mvp. Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 60ο λεπτό και με 2 τέρματα στο 72΄και το 90+3 έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του. Αυτό που «έκλεψε» τις εντυπώσεις όμως είναι το πρώτο γκολ του Γερμανού. Στο 72ο λεπτό με το σκορ στο 0-0 ο Μπίνο Γκίτενς πήρε την μπάλα αριστερά έξω από την περιοχή και αφού πέρασε «χόρεψε» τον αντίπαλο του, εκτέλεσε στο αντίθετο «παραθυράκι».

Νούμερο 3:

Την τρίτη θέση στις επιλογές παίρνει δικαιωματικά ο Ναντιέμ Αμίρι με το αριστουργηματικό γκολ – φάουλ που έβαλε μπροστά στο σκορ την Μάιντζ κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου. Οι πρωτευουσιάνοι πήραν τον βαθμό καθώς ισοφάρισαν στο 74ο λεπτό του παιχνιδιού.

Νούμερο 2:

Άουγκσμπούργκ και Βέρντερ Βρέμης μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος καθώς αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2. Το high-light από την αναμέτρηση είναι το γκολ ισοφάρισης των γηπεδούχων σε 1-1 με τον Έλβις Ρεχμπετσάι. Ο 26χρονος μέσος «έπιασε» το τέλειο σουτ 10 μέτρα έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στις «αράχνες».

Νούμερο 1:

Στην κορυφή της αγωνιστικής και ίσως της χρονιάς βρίσκεται ο Γκρανίτ Τζάκα. Ο έμπειρος Ελβετός μέσος πέτυχε το πρώτο τέρμα της σεζόν σε όλη την Bundesliga στην πρεμιέρα της Παρασκευής στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Λεβερκούζεν στο Γκλάντμπαχ. Οι πρωταθλητές πήραν το τρίποντο με buzzer-beater στο 101 με το τελικό 2-3. Το 0-1 όμως στο 12ο λεπτό είναι αυτό που συγκλόνισε το φίλαθλο κοινό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.