ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

BET: Ξεκίνημα με κάρτες και «σβήσιμο» με combo

Metrosport Team22 Αυγούστου 2024

Επιστροφή στην «δράση» λοιπόν, με στόχο να το πιάσουμε από κει που το αφήσαμε. Μετά το 2/2 της περασμένης εβδομάδας (Τρίτη, Πέμπτη), πάμε να κάνουμε το three-peat. Στο «κυρίως πιάτο» θα ξεκινήσουμε με τις αγαπημένες μας κάρτες και μερικούς αυστηρούς διαιτητές. Για «επιδόρπιο» θα κρατήσουμε ένα «γλυκό» και «ζουμερό» combo από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Σάμροκ Ρόβερς.

Επιμέλεια: Λουδοβίκος Μαμικονιάν

Η περιπλάνηση μας αρχίζει από την Λετονία, εκεί που η ΡΦΣ υποδέχεται το δυνατό ΑΠΟΕΛ. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Αλιγιάρ Αγκάγιεβ από το Αζερμπαϊτζάν. Οι παίκτες των 2 ομάδων δεν «ντρέπονται» να κλωτσήσουν και αυτό φαίνεται από των αριθμό καρτών σε κάθε αναμέτρηση τους. Ο Αζέρος επίσης δεν είναι και πολύ εγκρατής με τις κάρτες του, οπότε το over 4.5 στο 1.65 είναι μια πολύ τίμια επιλογή.

Ο δικός μας Τάσος Παπαπέτρου θα κάνει λίγα χιλιόμετρα για να «σφυρίξει» την αναμέτρηση της Λουντογκόρετς κόντρα στην Πετροκούμπ, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει στην Βουλγαρία. Οι 2 ομάδες στο φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι είναι αρκετά σκληροτράχηλες και αυτό αποδεικνύεται και από τις αρκετές κόκκινες που δόθηκαν στους αγώνες τους. Με τον Έλληνα διαιτητή η επιλογή του over 4.5 στο 1.70 είναι κάτι σαν «βούτυρο» στο ψωμί μας.

Πάμε στις αναμετρήσεις του Conference league. Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Λανς – Παναθηναϊκός. Ο Γκέργκο Μπόγκαρ από την Ουγγαρία θα διαιτητεύσει τον αγώνα. Ο μαγυάρος «τρέχει» σερί 9 αναμετρήσεων με 6 κάρτες τουλάχιστον ανά παιχνίδι, σε συνδυασμό με την φράση του λαού «Ελλάς – Γαλλία = συμμαχία», θα επιλέξουμε το over 4.5 κάρτες σε απόδοση 1.75.

Η τέταρτη επιλογή έρχεται από την Ρουμανία, στο Κλούζ η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την «σταχτοπούτα» Πάφο. Οι 2 ομάδες έχουν άγνοια κινδύνου και ως τώρα παίζουν με απόλυτη απειθαρχία και δύναμη. Η κυπριακή ομάδα έχει δώσει 6 αγώνες την φετινή σεζόν, στους 4 από αυτούς υπήρξε κόκκινη κάρτα (2 υπέρ – 2 κατά). Στο «στραγάλι» ο θερμόαιμος Νόβακ Σίμονιτς από την Σερβία που δεν διστάζει να χρησιμοποίηση τις κάρτες που έχει στο τσεπάκι του. Ασφαλής επιλογή το over 4.5 κάρτες σε απόδοση 1.95.

Σε προσωπικό επίπεδο θεωρώ πως οι καλύτεροι διαιτητές για να ποντάρει κάποιος σε κάρτες είναι αυτοί από την Νότια Αμερική. Οι μοναδικοί Ευρωπαίοι που ίσως φτάνουν σε αυτά τα στάνταρ είναι οι Πορτογάλοι. Οι Ίβηρες είναι και οι αγαπημένοι μου διαιτητές για αυτόν ακριβώς τον λόγο, επειδή μπορούν να κάνουν ένα ματς «ροντέο» από το πουθενά με μια και μόνο απόφαση τους. Όλος αυτός ο πρόλογος λοιπόν, είναι για την τελευταία επιλογή που έρχεται από τον Σεντ Γκάλεν- Τραμπζονσπόρ. Διαιτητής ο Πορτογάλος Μιγκέλ Νογκουέιρα, λάτρης των καρτών, της αυστηρότητας και σφυρίζει εύκολα πέναλτι. Το απλό over 3.5 κάρτες «πληρώνει» 1.70

Ήρθε η ώρα για το «επιδόρπιο» που σας υποσχέθηκα. Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Σάμροκ Ρόβερς θα δούμε έναν δικέφαλο να παίζει κατακτητικό ποδόσφαιρο στα όρια της Σίτι. Όχι επειδή είναι υπερομάδα το σύνολο του Λουτσέσκου αλλά επειδή πολύ απλά οι Ιρλανδοί δεν μπορούν. Θα παίξουν «ταμπούρι» πίσω και ότι βγει. Με αυτόν τον τρόπο ο ΠΑΟΚ θα κάνει αρκετές τελικές προσπάθειες. Τέλος υπάρχει ένας παίκτης των Ιρλανδών, ο Τζόσουα Χόνοχαν. Είναι 23 ετών παίζει όλη την δεξιά πλευρά μόνος και έρχεται από ένα σερί 3 αγώνων που αντικρίζει συνεχώς την κίτρινη κάρτα. Γιατί να μην την δει και απόψε που θα είναι μόνος ενάντια σε Τάισον και Μπάμπα;

Αναλυτικά οι προβλέψεις:

20:00 ΡΦΣ – ΑΠΟΕΛ over 4.5 κάρτες 1.65

20:30 Κλούζ- Πάφος over 4.5 κάρτες 1.95

21:00 Λουντογκόρετς- Πετροκούμπ over 4.5 κάρτες 1.70

22:00 Λανς – Παναθηναϊκός over 4.5 κάρτες 1.75

22:00 Σεντ Γκάλεν – Τραμπζονσπόρ over 3.5 κάρτες 1.70

Συνολική απόδοση: 16.25

20:30 ΠΑΟΚ –Σάμροκ Ρόβερς COMBO BET

Over 0.5 τελική προσπάθεια στον στόχο: Zίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Καμαρά + Honohan να δεχτεί κίτρινη κάρτα. 11.75 απόδοση




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.