Τραμπ: «Θα γίνει σίγουρα Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος, αν κερδίσει η συντρόφισσα Κάμαλα»

Metrosport Team22 Αυγούστου 2024

Συνεχίζει με κάθε τρόπο τις σφοδρές επιθέσεις του κατά της Κάμαλα Χάρις ο Ντόλαντ ΤραμπΣτην προεκλογική του ομιλία μάλιστα υπογράμμισε πως «αν κερδίσει η συντρόφισσα Κάμαλα τον Νοέμβριο, είναι ουσιαστικά σίγουρο πως θα γίνει ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος».

Στην πρώτη του ομιλία σε υπαίθριο χώρο μετά την απόπειρα δολοφονίας του, προφυλασσόμενος πίσω από αλεξίσφαιρα τζάμια, προχώρησε ο Ντόναλντ Τραμπ, εξαπολύοντας νέα επίθεση κατά της αντιπάλου του, Κάμαλα Χάρις.

Μιλώντας από τη Βόρεια Καρολίνα ο Τραμπ που προσδοκά την επανεκλογή του, υποστήριξε ότι η Δημοκρατική αντιπρόεδρος ανήκει στη «ριζοσπαστική αριστερά» και πως θα καταστραφούν εκατομμύρια θέσεις εργασίας σε περίπτωση νίκης της και ότι «οι οικονομίες που κάνατε μια ζωή θα γίνουν καπνός».

Ο Ντόναλντ Τραμπ κορυφώνοντας την επίθεσή του στην Κάμαλα Χάρις τόνισε: «Σ’ όλο τον κόσμο, οι αντίπαλοί μας γνώριζαν πως δεν μπορούσαν να παίρνουν την Αμερική αψήφιστα όταν ήμουν ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων. Αν κερδίσει η συντρόφισσα Κάμαλα τον Νοέμβριο, είναι ουσιαστικά σίγουρο πως θα γίνει ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος»!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.