Με τα βαριά χαρτιά για το βήμα πρόκρισης

Γιώργος Ζαΐρης22 Αυγούστου 2024

Ο ΠΑΟΚ απόψε στις 20:30 (Live metrosport.gr, Metropolis 95.5, Novasports Prime) θέλει να αφήσει πίσω του την όποια δικαιολογημένη απογοήτευση που του προκάλεσε ο τρόπος κυρίως που αποκλείστηκε από την Μάλμε και υποδεχόμενος την Σάμροκ Ρόβερς να κάνει βήμα πρόκρισης για το stage του Europa League. 

Κανένα ματς αν δεν το παίξεις δεν το κερδίζεις και με αυτή τη λογική στον ΠΑΟΚ προσπερνούν τις δημόσιες τοποθετήσεις των Ιρλανδών που θεωρούν φαβορί τον Δικέφαλο και θέλουν να το αποδείξουν στην πράξη.

 Σύμμαχος του ΠΑΟΚ σε αυτό το παιχνίδι είναι και η διαχείριση που προηγήθηκε στο ματς με τον Πανσερραϊκό όπου πήραν ανάσες σημαντικοί του παίκτες που είτε δεν έπαιξαν καθόλου το Σάββατο είτε ήρθαν από τον πάγκο. 

Με δεδομένο λοιπόν πως το ιατρικό δελτίο της ομάδας είναι άδειο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα που προφανώς αρχίζει από τον Κοτάρσκι. Ο Κροάτης που είχε χτυπήσει στο ματς με τη Μάλμε και απουσίασε από την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος θα είναι κάτω από τα δοκάρια έχοντας μπροστά του ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κεντζιόρα-Κουλιεράκη και προφανώς για τελευταία φορά στην Τούμπα αφού ο Κρητικός κεντρικός αμυντικός αποχωρεί την άλλη Πέμπτη από την ομάδα μετά το τέλος του αγώνα με την Σάμροκ για να αρχίσει την ευρωπαϊκή του καριέρα στην Βόλφσμπουργκ. Επιστρέφει και ο Μπάμπα στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ στα δεξιά της άμυνας Σάστρε και Οττο έχουν τις ίδιες πιθανότητες με τον δεύτερο όμως πλέον έτοιμο να διεκδικεί τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα. 

 Στα χαφ ο ξεκούραστος Καμαρά θα έχει δίπλα του τον Σβαμπ ενώ στη επίθεση «σίγουροι» θεωρούνται οι Τάισον, Ζίβκοβιτς στα άκρα με τον Κωνσταντέλια πίσω από τον Μπράντον Τόμας που θυμίζουμε πως δεν είχε αγωνιστεί ούτε λεπτό απέναντι στον Πανσερραϊκό και επομένως πήρε πολύτιμες ανάσες.

Ουσιαστικά δηλαδή και σε σχέση με την ενδεκάδα που έπαιξε απέναντι στον Πανσερραϊκό, οι τέσσερις στην άμυνα (μαζί με τον τερματοφύλακα) θα είναι διαφορετικοί καθώς μόνο ο Κεντζιόρα κρατά τη θέση του.

Το μεγάλο στοίχημα για τον ΠΑΟΚ είναι εκτός από το κυριαρχικό ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει παράλληλα να παρουσιαστεί βελτιωμένος στην άμυνα καθώς θυμίζουμε πως σε όλα τα ματς (συμπεριλαμβάνουμε και τα φιλικά) έχει δεχθεί γκολ από τον αντίπαλο και μόνο στο ματς με την Μπόρατς στην Μπάνια Λούκα είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.