Καλαμπόκης: «Ταλαντούχος παίχτης ο Χατζηλάμπρου»

Metrosport Team21 Αυγούστου 2024

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων που κατέκτησε πρόσφατα την τέταρτη θέση στο Eurobasket του Ηρακλείου, Γιάννης Καλαμπόκης, μίλησε στο Metropolis 95,5, για την επιτυχία της ομάδας και τον παίχτη του Άρη, που ξεχώρισε Χρυσόστομο Χατζηλάμπρου. 

Για την επιτυχία της Εθνικής ομάδας: «Αναμφίβολα είναι μια ταλαντούχα γενιά. Είναι μια σημαντική επιτυχία για την Εθνική Ελλάδος. Είπα στα παιδιά μετά τον αγώνα με την Πολωνία, πως είναι πρότυπα, όχι μόνο για το μπάσκετ αλλά και για την κοινωνία. Είναι πολύ μικροί σε ηλικία μακάρι αυτή η διοργάνωση να είναι η απαρχή για μετεξελιχθούν στην καριέρα τους, όπως και άλλοι Έλληνες παίχτες παλαιότερα.»


Για τον Χρυσόστομο Χατζηλάμπρου:« Εγώ δεν κοιτάω μόνο έναν παίχτη, άλλα βλέπω όλα τα παιδιά. Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι αθλητές, που ξεχωρίζουν όπως ο Χρυσόστομος, που είναι πολύ ταλαντούχος. Αλλά, η ομάδα είναι που μας ενδιαφέρει και πως αγωνίζεται στο σύνολό της. Στο τέλος μέσα από τις ομαδικές επιτυχίες θα έρθουν και οι ατομικές.»


Για την ταλαντούχα γενιά της Εθνικής:« Είναι όλοι οι παίχτες σε πολύ νεαρή ηλικία. Έχουν όλα τα εφόδια για να παίξουν εφόσον δουλέψουν. Και εμείς από μικρή ηλικία ξεκινήσαμε να παίξουμε μπάσκετ και φέραμε τις επιτυχίες με την Εθνική Ελλάδος. Για αυτόν τον λόγο δεν μπορώ να διακρίνω κάποιον που να ξεχωρίζει πολύ συγκριτικά με τους άλλους, λόγω του νεαρού της ηλικίας τους. Σίγουρα με αυτήν την επιτυχία αυξάνει και ο ανταγωνισμός στην Ελλάδα.»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.