ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρεάλ Μαδρίτης: Το επίσημο αντίο του Ρούντι Φερνάντεθ

Metrosport Team16 Αυγούστου 2024

Ο Ρούντι Φερνάντεθ ολοκλήρωσε τη σπουδαία καριέρα του ως πρωταθλητής Ισπανίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το τελευταίο του παιχνίδι ήταν με την Εθνική Ισπανίας κόντρα στον Καναδά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε ανακοίνωση για να αποχαιρετήσει επίσημα τον Ρούντι, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη, τη στοργή και το θαυμασμό της για έναν από τους σπουδαιότερους θρύλους του συλλόγου μας και του παγκόσμιου μπάσκετ!”.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2011 μετά την τριετή του θητεία στο ΝΒΑ με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και μία στους Νάγκετς. Ουσιαστικά ξεκίνησε στη Ρεάλ το 2012 αφού το 2011 ήταν η περίοδος του μίνι λοκ άουτ στο ΝΒΑ. Σε αυτά τα 13 χρόνια έγινε ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία της “Βασίλισσας”, συνδυάζοντας την παρουσία του με μία από τις πιο πετυχημένες περιόδους της ομάδας.

Σε 13 σεζόν με τη φανέλα της Ρεάλ ήταν τρίτος σε συμμετοχές όλων των εποχών με 754 παιχνίδια και κέρδισε – κρατηθείτε- 26 τίτλους!!!

  • Τρία Ευρωπαϊκά (2015, 2018, 2023)
  • Ένα Ιντερκοντινένταλ
  • Επτά πρωταθλήματα Ισπανίας
  • Έξι κύπελλα
  • Εννιά Σούπερ Καπ.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ με δικό του post σημείωσε χαρακτηριστικά για αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής του:

“Με αυτό το βίντεο τελειώνει ένα απίστευτο ταξίδι, ένα ταξίδι που ούτε καν σχεδίαζα να ζήσω μέχρι τα 39 μου ως επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Αποσύρομαι με την αίσθηση ότι ήμουν αφοσιωμένος παίκτης σε κάθε ομάδα ή σύλλογο που έχω πάει.

Ποτέ δεν ονειρευόμουν να πετάω τόσο γρήγορα ή τόσο ψηλά και να ανταγωνίζομαι σώμα με σώμα ενάντια σε όποιον ήταν μπροστά μου. Θα μου λείψει, αλλά τώρα πρέπει να χτίσω ένα νέο μονοπάτι και να είμαι με την οικογένειά μου περισσότερο από ποτέ. Φυσικά, θα συνεχίσω να απολαμβάνω αυτό το υπέροχο άθλημα, πάντα. Σας ευχαριστώ όλους που πετάξατε δίπλα μου”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.