ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποδόσφαιρο: Free agents έτοιμοι για... κούπα

Metrosport Team09 Αυγούστου 2024

Το πάρε δώσε συνεχίζεται για τα καλά στην ποδοσφαιρική κοινότητα, οι περισσότερες αν όχι όλες οι ομάδες ψάχνουν παίκτες με σκοπό να ενισχυθούν άμεσα και άλλες προσπαθούν να «ψαρέψουν» λαβράκια. Παρακάτω φτιάχνουμε μια ιδανική εντεκάδα ελεύθερων που θα έκανε πάταγο.

Τερματοφύλακας ο Νταβίντ Ντε Χέα που στα 33 του εξακολουθεί να ψάχνει ομάδα από το περασμένο Καλοκαίρι. Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ και σίγουρα κερδίζει μια θέση σε αυτήν την ομάδα. Στα σημεία, έμεινε εκτός ο 37χρονος, Κέιλορ Νάβας, από την Κόστα Ρίκα.

Επιμέλεια: Λουδοβίκος Μαμικονιάν

Δεξιά στην άμυνα παίρνει φανέλα βασικού ο 30χρονος Μάριους Βολφ. Ο πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ αναζητά τον νέο σταθμό της καριέρας του και σίγουρα θα ήταν μια αρκετά ποιοτική λύση για πολλές ομάδες.

Αριστερά στην άμυνα ο έμπειρος Μάρκος Αλόνσο. Ο Ισπανός στα 33 του έχει την ικανότητα να παίζει όλη την πλευρά και να βοηθάει επιθετικά τόσο με τα ανεβάσματα του αλλά και με τις εκτελέσεις στατικών φάσεων. (Δεύτερη επιλογή ο δικός μας Κώστας Σταφυλίδης). Στα στόπερ υπάρχουν πάρα πολλές λύσεις. Μάριο Χερμόσο, Μάτς Χούμελς, Σέρχιο Ράμος, Τζόελ Μάτιπ και η λίστα συνεχίζεται. Ηλικιακά το ιδανικό δίδυμο είναι ο 29χρονος αριστεροπόδαρος, Μάριο Χερμόσο με παρτενέρ του τον 33χρονο Μάτιπ.

Τα δυο «οχτάρια» της ομάδας είναι ο πρωταθλητής κόσμου Αντριέν Ραμπιό στα 29 του παρέα με τον 32χρονο Σέρχι Ρομπέρτο, που είχε σκοράρει στη «ρεμοντάδα» της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Παρί στο ιστορικό 6-1. Αν για κάποιους η τιμή του Γάλλου είναι «αλμυρή» υπάρχει και η λύση του Δημήτρη Κουρμπέλη. Στο «10» μπαίνει χωρίς αντίπαλο ο Γιουσούφ Γιαζίτσι από την Τουρκία. Ένας ποιοτικός «αρτίστας» στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία ( 27 ).

Δεξί εξτρέμ με ανάποδο πόδι ο Αλγερινός Αντάμ Ουνάς. Ο 27χρονος έμεινε ελεύθερος από την Λιλ και είναι ένας παίκτης ο οποίος δεν σκοράρει συχνά αλλά φτιάχνει το παιχνίδι για τους επιθετικούς του. Στο αριστερό «φτερό» και πάλι με ανάποδο πόδι, ξεχωρίζει ο «απόφοιτος» των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, Μουνίρ Ελ Χανταντί. Ο Μαροκινός είναι 28 ετών και έχει έφεση στο σκοράρισμα.

Το «βαρύ» πυροβολικό της ομάδας είναι ο Άντονι Μαρσιάλ. Ο 28χρονος αναζητά το «restart» στην καριέρα του και σίγουρα αν έβρισκε μια ομάδα η οποία θα του έδειχνε εμπιστοσύνη θα μπορούσε να σκοράρει κατά ριπάς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.