«Μόλις βγουν τα διαρκείας του Ηρακλή πρέπει να παίξουμε μπάλα και εμείς»

Metrosport Team29 Ιουλίου 2024

Ο Γιάννης Δόβελος μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον Ηρακλή, την παρουσία του κ. Μονεμβασιώτη και της μεγάλης προσπάθειας που συντελείται για την αναγέννηση του ιστορικού συλλόγου.

Αναλυτικά: «Η αίσθηση μου για την έλευση του κ. Μονεμβασιώτη είναι θετική. Υπάρχει αισιοδοξία μεγάλη για την επόμενη ημέρα. Φαίνεται πως ο Ηρακλής θα έχει άλλη πορεία με τον κ. Μονεμβασιώτη. Εχει ειδικότητα ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ώστε να εξυγιάνει προβληματικές επιχειρήσεις. Έτσι έκανε και με τους φούρνους βενέτη. Ηταν μία μικρή επιχείρηση με προβλήματα και την απογείωσε. Και τα παγωτά Δωδώνη τα απογείωσε.

Θα πρέπει να την στελεχώσει την ΠΑΕ Ηρακλής με ικανά στελέχη. Οι φίλαθλοι είναι δικαιολογημένα ενθουσιασμένοι. Οι οργανωμένοι στήριξαν την ομάδα με πολύ μεγάλο πάθος. Πρέπει πάντως να προσέχουν να μην δημιουργούνται θέματα στο γήπεδο.

Τα προβλήματα είναι μπροστά του. Οι παίκτες θα πάρουν το κεφάλαιό τους. Μία καλή διαπραγμάτευση θα τα ομαλοποιήσει τα θέματα.

Σίγουρα με προβληματίζει, αυτή την στιγμή, η σύνθεση της διοίκησης, γιατί όσοι την απαρτίζουν δεν έχουν μεγάλη σχέση με το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να εμπιστευτείς τους ειδικούς. Τώρα ξεκινάει με ανθρώπους της δικής του εμπιστοσύνης για να μπει μία σειρά. 

Τώρα ο κ. Μονεμβασιώτης προχωρά. Και αγωνιστικά θέλει να ανακάμψει. Εάν δεν πάει καλά η ομάδα, θα έχουμε θέματα. Ολοι μαζί πρέπει να στηρίξουμε την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Μία πηγή εσόδων είναι πολύ σημαντική. Ευθύνη δική μας είναι να στηρίζουμε την ομάδα με κάθε τρόπο. Θεωρώ ότι θα πάει καλά. Μόλις βγουν τα διαρκείας πρέπει να παίξουμε μπάλα και εμείς».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.