Ψάχθηκαν και ψάχνονται προπονητές και παίκτες του Πρωταθλητή ενόψει ρεβάνς!

Αρις Νικολάκης29 Ιουλίου 2024

Μπαίνει το νερό στ’ αυλάκι του Πρωταθλητή… Καταγράφονται ενισχυτικές, του ρόστερ του, κινήσεις. Μόλις καταγραφούν και διορθωτικές και βελτιωτικές… Τ’ αυλάκι του Πρωταθλητή θα καταστεί ορμητικός χείμαρρος… Φουντωμένο ποτάμι… Βροντώδης καταρράκτης! Μόλις, έτσι;

Ο κόσμος του Πρωταθλητή πάντως, κρατά τη ανάσα του μέχρι τη ρεβάνς με την Μπάνια Λούκα. Για να ανασάνει βαθιά. Να τραβήξει ψηλά. Η εικόνα του Πρωταθλητή βλέπεται, στον πρώτο αγώνα πίκρανε. Προσδοκά η εικόνα στον δεύτερο αγώνα, να τον γλυκάνει. Αν και σε τέτοιους αγώνες πίκρες και γλύκες έπονται. Προηγείται η ουσία, η πρόκριση. Για να τα λέμε τα πάντα, όλα.

Θα είναι μάλλον, εύκολη υπόθεση η πρόκριση στη ρεβάνς εάν κι εφ’ όσον εμφανισθεί ο καλός εαυτός του Πρωταθλητή. Εάν κι εφ’ όσον εμφανισθεί ο κακός (του Α’ ημιχρόνου του πρώτου αγώνα) ή ο μέτριος (του Β’ ημιχρόνου) θα είναι δύσκολη υπόθεση. Είτε εύκολα, είτε δύσκολα η πρόκριση είναι δρόμος δίχως επιστροφή. Μεθαύριο είναι τα τελευταία περιθώρια, για να επιτελέσει ο Πρωταθλητής το καθήκον του. Να φθάσει στο τέλος αυτού του δρόμου. Για να πάρει την αρχή ενός άλλου για να διαβεί το κατώφλι της τελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το λέμε και το ξαναλέμε καθώς έγιναν από προπονητές και παίκτες τα εύκολα, δύσκολα κόντρα στην Μπάνια Λούκα. Με άλλα λόγια; Εκτέθηκαν μιλώντας πριν τον αγώνα με λόγια και σιωπώντας σε αυτόν με έργα. Πήραν μεν, βραχεία κεφαλή με το 3-2 αλλά… Κράτησαν στον παιγνίδι της πρόκριση την Μπάνια Λούκα. Κατέστησαν και τη ρεβάνς κάτι σε εθνική υπόθεση για τη Βοσνία!

Ο καλός εαυτός του Πρωταθλητή θα περάσει …αέρας στη ρεβάνς. Είναι παρασάγγες η απόσταση επιπέδων των δυο ομάδων. Ο καλός εαυτός. Αυτός ο οποίος αναζητείται μετά την εμφάνιση του κακού και του μέτριου στην Ελλάδα.

Κι εδώ μπορείτε, να πείτε, δίχως να έχετε άδικο: Κακός, μέτριος ο Πρωταθλητής νίκησε. Ναι αλλά… Θα ρισκάρατε την πρόκριση κι εκτός έδρας μάλιστα, με κακό, μέτρο ξανά μανά Πρωταθλητή; Όχι, όχι, όχι!

Θεωρούμε πως ψάχθηκαν και ψάχνονται προπονητές και παίκτες του Πρωταθλητή μετά την πίκρα – για την εικόνα τους – στον πρώτο αγώνα. Θεωρούμε πως θα δούμε άλλη εικόνα στον δεύτερο. Θεωρούμε πως αναθεώρησε ουκ ολίγα ο προπονητής. Θεωρούμε και πως αναθεώρησαν πολλά οι παίκτες του Πρωταθλητή. Από τη θεωρία μας στην πράξη τους πάντως, είναι κάπου τρία 24ωρα.

Θεωρούμε επίσης, πως ψάχθηκαν και ψάχνονται, κρίνοντας κι από τις σαφείς κινήσεις τους, υπεύθυνοι κι αρμόδιοι του Πρωταθλητή μετά την πίκρα – για την εικόνα της ομάδας τους – στον πρώτο αγώνα. Η ενίσχυση της για να διαβεί το κατώφλι της τελικής φάσης τού Τσάμπιονς Λιγκ είναι ακραία επιβεβλημένη!

Για να δούμε, τι θα δούμε λοιπόν…

ΥΓ 1: Όταν η διοργανώτρια αρχή μίας χώρας, η οποία φιλοξενεί Ολυμπιακούς Αγώνες, της Γαλλίας στην περίπτωση μας, εκτίθεται και ζητά – κατά κάποιον τρόπο - συγνώμη για προσβλητικά θέματα της τελετής Έναρξης… Ε, αφήστε τα , να πάνε!

ΥΓ 2 : Με έναν κούκο, πολύ φοβόμαστε, δε θα έρθει η ποθητή άνοιξη για την Εθνική μας τού μπάσκετ. Αν κι άνοιξη είναι από μόνη της η παρουσία στους Ολυμπιακούς της Γαλλίας. Συν Γιάννη και χείρας κινείτε λοιποί «αστέρες» του «γαλαξία» της…

ΥΓ 3 : Μαθαίνουμε – από έγκυρες και σοβαρές πηγές – ολοένα και περισσότερο κολακευτικά συζητείται η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Οι αναφανδόν υπέρ της συντριπτικές συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες!

ΥΓ 4 : Ανασύρθηκαν από βυθούς της – μία, σαν κι αυτή ουδεμία - Χαλκιδικής τόνοι σκουπιδιών! Υπάρχει χειρότερος εχθρός για το περιβάλλον από τον άνθρωπο;

ΥΓ 5 : Θεσσαλονίκη καλοκαίρι σημαίνει… Εντυπωσιακό περιβάλλον του ξεχωριστού Allegro (στο επιβλητικό Μέγαρο Μουσικής) με θέα και δροσιά. Και με τον μοναδικό και θαυμαστό σεφ Γιάννο να τέρπει τους ουρανίσκους! Θεϊκές απολαύσεις για θνητούς…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.