Άρης: Τελειώνει του Μάγιο

Γιώργος Στράντζαλης25 Ιουλίου 2024

Αποστολή στην Ολλανδία: Γιώργος Στράντζαλης

Μετά την πώληση του Μόουζες Οντουμπάτζο στην ΑΕΚ 
η αναζήτηση του αντικαταστάτη του μπήκε σε πρώτο πλάνο, προκειμένου να βρει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό. Και ο Άρης το βρήκε στο πρώτο του Ισπανού Ούγκο Μάγιο, με τον οποίον ήρθε χθες σε προφορική συμφωνία για συμβόλαιο διετούς διάρκειας και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη για να επικυρωθεί.


Πρόκειται για έναν πολύπειρο δεξιό μπακ με πολυετή καριέρα στο επίπεδο της La Liga όπου και πέρασε το συντριπτικό μέρος της καριέρας του με τη φανέλα της Θέλτα. Για την ακρίβεια εκεί αγωνίστηκε για περίπου 13 χρόνια έχοντας συνολικά 449 συμμετοχές με 12 γκολ και 28 ασίστ με αφετηρία τη σεζόν 2009/20210 έως και την αντίστοιχη 2022/2023. Αν και το όνομά του ενεπλάκη σε μεταγραφικά σενάρια στην Ευρώπη πολλές φορές, δεν έφυγε από την Θέλτα μέχρι τον Αύγουστο του 2023 όταν τελικά μετακόμισε στη Βραζιλία και στην Ιντερνασιονάλ με την οποία μέχρι πριν από λίγες μέρες, που έμεινε ελεύθερος, είχε 20 παιχνίδια με δυο γκολ καθώς αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών και ο αγωνιστικός του χρόνος περιορίστηκε. Τελευταία του συμμετοχή στη Βραζιλία ήταν στις αρχές Ιουλίου με αντίπαλο τη Φλουμινένσε.

Αναμφίβολα στα 33 του χρόνια έχει πλήθος παραστάσεων και η εμπειρία του έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή του Άρη. Βέβαια, είναι σημαντικό η αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα. Ο Μάγιο υπήρξε και διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ισπανίας και συμπαίκτης στην Κ19 με τον νυν παίκτη του Αρη, που αγωνίζεται μάλιστα στην ίδια θέση, τον Μάρτιν Μοντόγια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.