«Η Ανάσταση του Ηρακλή, 3.000 διαρκείας σε πρώτη φάση και ο πήχης ακόμη ψηλότερα»

Metrosport Team24 Ιουλίου 2024

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής Ιωακείμ Κυριζίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την οριστική συμφωνία του κ. Ευγενίου με τον κ. Μονεμβασιώτη και την αλλαγή σελίδας στον ιστορικό σύλλογο.

Ο κ. Κυριζίδης στις δηλώσεις του, υποστήριξε τα εξής: «Αυτή είναι η πραγματικότητα, έχουμε αίσιο τέλος. Από εκεί που ήμασταν νεκροί, πηγαίνουμε σε μία συνολική ανάσταση. Η νέα εποχή δίνει όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε όλα τα αθλήματα μία μεγάλη αγαλλίαση. Μπράβο σε όλους. Για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν όλο αυτό το διάστημα. Ήταν πολύ κρίσιμες οι συζητήσεις. Κάνουμε έκκληση να αγοράσουν όλοι εισιτήρια διαρκείας.

Μιλάμε για μαζική αγορά. Να ακολουθήσουμε όλοι αυτό που είπε ο κ. Μονεμβασιώτης. Να υπενθυμίσουμε την δυναμική του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Έχουμε υποστεί αδικίες, προσπάθησαν να μας εξαφανίσουν από τον χάρτη. Να σταθούμε όλοι μαζί στην νέα προσπάθεια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, να σταθούμε αρωγοί στην όλη προσπάθεια».

- Τι λέτε σαν πρόεδρος του Γ.Σ. για τον Ηρακλή; Αυτό που συμβαίνει πως θα το χαρακτηρίζατε;

«Ο Μάκης πιστεύει ότι αυτά που θα ζήσαμε τα επόμενα χρόνια θα είναι ξεχωριστά. Είχαμε και άλλες φορές στον Ηρακλή μεγάλο μέγεθος. Ο κ. Μονεμβασιώτης ξέρει από ποδόσφαιρο. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει κινηθεί και στα αλώνια και στα σαλόνια του ποδοσφαίρου. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη παρακαταθήκη για το μέλλον. Για την ονομασία του Ηρακλή, οι κύριοι χορηγοί έχουν την ονομασία τους, δίπλα σε αυτό της ομάδας. Πλέον μπαίνουμε σε ένα άλλο επίπεδο. Πολλοί το τελευταίο διάστημα ασχολήθηκαν με τον Ηρακλή, με έναν πεθαμένο Ηρακλή. Και δυσφήμισαν τον ιστορικό σύλλογο. Από εδώ και πέρα ο Ηρακλής έχει την ονομασία “Ηρακλής, Φούρνοι Βενέτη».

- Για το εκτόπισμα του Ηρακλή που είπε δημόσια ο κ. Μονεμβασιώτης; Θέλετε να κάνετε ένα σχόλιο;

«Ο πήχης πρέπει να ανέβει ακόμη ψηλότερα. Να υπενθυμίσω πως ο Ηρακλειδέας τόσα χρόνια δεν βλέπει τίποτα. Ήδη σήμερα το πρωί, στα τηλέφωνα του Γυμναστικού συλλόγου, φίλαθλοι ζητούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας. Ο κ. Μονεμβασιώτης είπε πως τα 3.000 διαρκείας είναι ένας καλός αριθμός για την δεύτερη εθνική κατηγορία. Ο Ηρακλής θα αναγεννηθεί. Αναστήθηκε. Χθες μετά από 15 χρόνια, άνθρωποι έκλαιγαν στην πλατεία Αριστοτέλους. Εμείς είδαμε και κάποια πράγματα. Ξέρετε πόσο μεγάλη είναι η σημασία τους. Όλο αυτό μας έχει συνεπάρει και εμάς».

- Για τον Ευγενίου και όσα είπε ο κ. Μονεμβασιώτης, τι θέλετε να πείτε;

«Αυτές είναι οι πληροφορίες μας, αν δεν υπήρχε ο Ευγενίου δεν θα μπορούσαμε να πουληθεί ο Ηρακλής. Οι φήμες όμως υπάρχουν. Υπήρχαν κάποιοι που του έδιναν λεφτά για να τινάξει την συμφωνία στον αέρα. Αλλά τελικά δεν χάλασε η συμφωνία. Ήθελαν κάποιοι να δημιουργήσουν μία ομίχλη. Έπρεπε να κλείσει το θέμα. Παίζαμε με την φωτιά. Ο κ. Ευγενίου τα αντιλήφθηκε όλα αυτά. Πονάει την ομάδα και το έδειξε».

- Τις δηλώσεις του κ. Μονεμβασιώτη για τον κ. Σαββίδη θέλετε να τις σχολιάσετε;

«Είπε το προσωπικό του βίωμα και τι είχε ζήσει ως πρόεδρος του Απόλλωνα με τον κ. Σαββίδη. Σεβόμαστε όλες τις μεγάλες ομάδες. Απαιτούμε να μας σέβονται όλοι οι αντίπαλοι, με τους οποίους είμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

- Για όσα είπε για τον κ. Καρυπίδη, θέλετε να κάνετε κάποιο σχόλιο;

«Και αυτά που είπε ο κ. Μονεμβασιώτης για τον Άρη δεν τα αμφισβητεί ο οποιοσδήποτε Αρειανός. Δεν είπε κάτι το διαφορετικό από όσα συζητάμε καθημερινά».

- Για το θέμα του γηπέδου; Τι έχετε να πείτε;

«Δεν ξέρω με σιγουριά ποιο γήπεδο εννοεί, εάν εννοεί του Άρη. Πιστεύω ότι το Καυτανζόγλειο θα είναι έτοιμο για να ανοίξει τις πύλες του για την ομάδα του Ηρακλή. Επίσης πρέπει να αναφέρω ότι η παρουσία του νέου προέδρου στην ομάδα, ένας καθηγητής ιατρικής, θα είναι εκεί. Πρόεδρος. Και αυτό δείχνει μία αλλαγή νοοτροπία. Είναι πάντως πολύ δυναμικός ο νέος πρόεδρος. Καταλληλότερος άνθρωπος δεν θα μπορούσε να υπάρξει».

Οσο για την αναφορά του Μονεμβασιώτη για τον Κυριζίδη, είπε ο πρόεδρος του Γ.Σ.: «Δεν χρειαζόταν αυτή η αναφορά για εμένα. Μπορώ να γράψω τόμους ολόκληρους. Δώσαμε μία υπόσχεση πως θα παραδώσουμε έναν καλύτερο Ηρακλή για τα παιδιά μας. Όταν έρχονται από νέα παιδιά και δίνουν τα 50 ευρώ για την εγγραφή, αυτό είναι η μεγαλύτερη συγκίνηση για όλους μας. Θα πρέπει να περιμένουμε να κυκλοφορήσουν τα διαρκείας στο ποδόσφαιρο. Και όλοι μαζί να στηρίξουμε την νέα προσπάθεια. Να δυναμώσουμε πολύ τον Ηρακλή που όλοι αγαπάμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.