Ολοκλήρωσε το deal με Σισέ, ενισχύει σημαντικά την άμυνα

Γιώργος Στράντζαλης23 Ιουλίου 2024

Δεν χρειάστηκε να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα για να γίνει το deal του Άρη με τον Πάπε Αμπού Σισέ καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν εχθές σε συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και μάλιστα ο ποδοσφαιριστής αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για να την επικυρώσει και στη συνέχεια να μεταβεί στην Ολλανδία.

Ο 29χρονος Σενεγαλέζος ήταν μεταξύ των πρώτων επιλογών του Άρη για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας καθώς συγκεντρώνει πολλά από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που θέλει ο Άκης Μάντζιος για τη θέση, ενώ σημαντικό ρόλο στην επιλογή έπαιξε και η πολυετή (πετυχημένη) παρουσία του στον Ολυμπιακό, ήτοι δεν θα χρειαστεί καθόλου χρόνο προσαρμογής καθώς και το Πρωτάθλημα γνωρίζει και τις απαιτήσεις που έχει το κλαμπ.

Ο Σισέ ξεκίνησε την ευρωπαϊκή καριέρα του στη γαλλική Αζαξιό από την οποία τον απέκτησε ο Ολυμπιακός έναντι ενός ποσού της τάξεως των 700.000 ευρώ. Με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας έπαιξε σε 77 αγώνες. Στους Πειραιώτες έπαιξε σε 91 αγώνες και σημείωσε 10 γκολ μέσα από την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι και κυρίως στις στατικές φάσεις. Στοιχείο που υστέρησε ο Άρης στα προηγούμενα χρόνια με την παρουσία του Σισέ να δίνει “δύναμη” και στο ψηλό παιχνίδι. 

Ο Σενεγαλέζος αγωνίστηκε και στην Σεντ Ετιέν τη σεζόν 2020-21 ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και επέστρεψε το καλοκαίρι του 2021 όπου παρέμεινε για μια διετία. Στη διάρκεια αυτής έπαιξε σε 60 παιχνίδια και σημείωσε επτά γκολ. Ο κύκλος του στην ελληνική ομάδα έκλεισε το περασμένο καλοκαίρι και η τουρκική Αδάνα Ντεμπίρσπορ ήταν ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Η χρονιά ξεκίνησε καλά για τον ίδιο καθώς έπαιξε σε 13 αγώνες, στη συνέχεια όμως δεν είχε τον αγωνιστικό ρόλο που θα ήθελε.

Μετά τις συμφωνίες με Σισέ και Σίστο ο Άρης θα τρέξει άμεσα και τις υπόλοιπες μεταγραφικές εκκρεμότητες για να κλείσει τα κενά που υπάρχουν και κυρίως να καλύψει τον χαμένο χρόνο. Οι επόμενες προτεραιότητες είναι τα χαφ και το αριστερό άκρο της άμυνας, όπου ο Άκης Μάντζιος στερείται επιλογών μετά την αποχώρηση των Τζούρασεκ-Βερστράτε και την απουσία του τραυματία Νταρίντα από την Ολλανδία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.