«Η χειρότερη δυνατή κλήρωση για την Μάλμε»

Γιώργος Ζαΐρης22 Ιουλίου 2024

H προοπτική να βρεθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ η Μάλμε δεν ήταν και η καλύτερη είδηση για τους Σουηδούς. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας μετά την κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του CHL. Προφανώς, για να έρθουν αντιμέτωπες οι δυο ομάδες θα πρέπει αφενός ο ΠΑΟΚ να αποκλείσει την Μπάνια Λούκα και η σουηδική ομάδα την Κλάκσβικ που πέρσι είχε κάνει επικές προκρίσεις και απέναντι στην Φερεντσβάρος και απέναντι στη Χάκεν.

Σε κάθε περίπτωση είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.aftonbladet.se που έχει ως τίτλο: «η χειρότερη δυνατή κλήρωση για την Μάλμε». Μέσα στο κείμενο και αφού αναλύει τα δεδομένα της κλήρωσης, αναφέρεται στον ΠΑΟΚ σημειώνοντας: «Ο ΠΑΟΚ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που θα μπορούσε να βρει στο δρόμο της η Μάλμε. Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα και έχει την υψηλότερη βαθμολογία από όλες τις ομάδες που ήταν πιθανοί αντίπαλοι. 

Πέρσι για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια βρέθηκε στους «8» του Conference έχοντας μάλιστα κερδίσει δυο φορές την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Γερμανία! Επίσης το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι το πιο ακριβό μεταξύ των ομάδων που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει η Μάλμε. Αλλά σε πρώτη φάση αυτό που ενδιαφέρει είναι να περάσει στον τρίτο προκριματικό και να αποκλείσει την Κλάκσβικ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.