Η NOVA «καπέλωσε» την κλήρωση και έστησε ένα ερυθρόλευκο πάρτι

Δημήτρης Μπούζας18 Ιουλίου 2024

Εντάξει είπαμε βρε αδερφέ να δώσεις μια προτεραιότητα στον Ολυμπιακό εξαιτίας τη κατάκτησης ενός ευρωπαϊκού τίτλου, έστω και 3ης κατηγορίας. Όχι όμως και να αφήσεις στην άκρη ακόμη και τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι στα αλλά σωματεία. Και ιδιαίτερα στον πρωταθλητή της χρονιάς με την εκπληκτική πορεία του στον θεσμό. Στην διοργάνωση δηλαδή που ήταν αφιερωμένη και η βραδιά. Αλήθεια και τι δεν υποχρεώθηκαν να δουν, να ακούσουν και να ζήσουν οι προσκεκλημένοι αλλά και αρκετές χιλιάδες από την τηλεόραση τους, στην … τελετή της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος.


Πέραν βέβαια από κάποια απολύτως δικαιολογημένα, τα παλικαράκια της NOVA εκμεταλλευόμενα την ευκαιρία, επιχείρησαν να στήσουν (και το πέτυχαν) ένα πάρτι για την αγαπημένη τους (προφανώς) ομάδα, αφήνοντας έκπληκτους τους καλεσμένους, οι οποίοι αναρωτιόντουσαν μήπως είχαν κάνει λάθος και αντί να βρεθούν στην κλήρωση του πρωταθλήματος, βρέθηκαν σε κάποιο καφέ – μπαρ του μεγάλου λιμανιού, που γιόρταζε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα του δαφνοστεφανομένου. 

Στο «ξεκίνημα» της οργανωμένης ερυθρόλευκης ατραξιόν ασφαλώς και δεν αιφνιδιάστηκαν, από τη στιγμή που πίστεψαν πως οι αναφορές αφορούσαν κατά κάποιο τρόπο τον πανευρωπαϊκό τίτλο της ομάδας του λιμανιού. Στη συνέχεια όμως και αφού υποχρεώθηκαν να δουν ακόμη και τα ανδραγαθήματα των πιτσιρικάδων της ίδιας ομάδας, όπως και βίντεο από όλα τα παιχνίδια του Conference League με τον Καρεμπέ να μαζεύει σαν μελιτζάνες τα βραβεία, όπως το κάνουν οι διαγωνιζόμενοι στο Λεωνίδιο στην καθιερωμένη γιορτή της τσακωνίκης μελιτζάνας, κατάλαβαν πως εγκλωβίστηκαν σε ένα προσχεδιασμένο απίστευτο και παραπλανητικό τηλεοπτικό σίριαλ. Προφανώς να έμειναν ευχαριστημένα τα παιδιά του συνδρομητικού και να έφυγαν χαρούμενα από το πάρτι που έστησαν.

Όμως θα πρέπει να γνωρίζουν πως αυτό που διέπραξαν, καταγράφεται σαν μια τεράστια ανοησία (επιεικώς) που θα τους συνοδεύει σε ολόκληρη την καριέρα τους ή στη διάρκεια του χρόνου που θα υπηρετούν το συγκεκριμένο κανάλι. Αγνοώντας επιδεικτικά τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους και να πουν έστω και δύο κουβέντες για τον πανάξιο πρωταθλητή, έριξαν στα βράχια και στην περιφρόνηση ότι προσχεδιασμένα σκηνοθέτησαν προχθές το βράδυ. 

Αλήθεια το αρχείο τους εκεί στη NOVA δεν είχε ούτε ένα βιντεάκι ώστε να το πάρουν και να το δείξουν στον κόσμο από το πρωτάθλημα που πρόσφατα έληξε; Είχαν χρόνο και βίντεο για οτιδήποτε αφορούσε τον Ολυμπιακό αλλά για τον πρωταθλητή… πάπαλα. Εξαφάνισαν με ένα τεράστιο μπλάνκο αυτό που είχαν μπροστά τους στα μάτια τους όλοι οι συγκεντρωμένοι σε αυτή τη σύναξη, δηλαδή έναν πρωταθλητή που ακόμη έχει στο κεφάλι του τις δάφνες ενός αγωνιστικού έπους.

Εξαφάνισαν τις μαγικές βραδιές, τους αλλεπάλληλους θριάμβους, τα θαυματουργά δίδυμα Κωνσταντέλια – Τάισον, Ζίβκοβιτς – Ντεσπόντοφ. Πέταξαν στα σκουπίδια τον Κοτάρσκι και γενικά «συνωμότησαν» - έστω και αφελώς – στο να ενταφιαστεί αυτό που πρωτίστως έπρεπε να αναδειχθεί και να δοξαστεί. Την πορεία του πανάξιου πρωταθλητή της χρονιάς. Βέβαια ο ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι ήταν ο πιο σοβαρός πελάτης του συνδρομητικού, διαχρονικά έχει εισπράξει από τους περισσότερους σχολιαστές των αγώνων του, συμπεριφορές που προβλημάτισαν. Αυτά όλα τα αφήνει στο περιθώριο, δεν τα δίνει σημασία και σχεδόν τα περιφρονεί.

ΥΓ1: Την περιβόητη βραδιά μονοπώλησε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, με την βοήθεια κάποιων που τον πέρασαν από τον φεγγίτη. Ευχόμαστε στο μέλλον αυτός ο φεγγίτης να μην αποδειχθεί κερκόπορτα.

ΥΓ2: Κάποιοι δεν διάβασαν το χθεσινό μας σχόλιο με την αποκάλυψη της πρώτης επίθεσης που δέχθηκε ο διάδοχος του Μελισσανίδη από το μεγάλο κανάλι (MEGA). Ήταν η προειδοποιητική βολή την οποία ο «Σούπερ Μάριος» τη δέχθηκε με ψυχραιμία, προειδοποιώντας όμως με τις χθεσινές δηώσεις του, ότι δεν πρόκειται να δεχθεί χτυπήματα κάτω τη ζώνη.

ΥΓ3: Σιωπή των αμνών στην απαράδεκτη συμπεριφορά της NOVΑ. Ακόμη και κάποιοι ΠΑΟΚάρχες έκαναν πως δεν άκουσαν και δεν είδαν τίποτα. Πολύ δύσκολο να έχεις το κουράγιο και να μην νιώθεις ποτέ εξαρτημένος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.