Παντέλης: «Είναι κρίμα που έδωσε ο ΠΑΟΚ τον Τζίμα»

Metrosport Team18 Ιουλίου 2024

Ο βετεράνος διεθνής τερματοφύλακας Τάκης Παντέλης, που πανηγύρισε ένα Πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ το 1985, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις τελευταίες εξελίξεις στον Δικέφαλο. Σχολίασε το θέμα Μεϊτέ σε συνάρτηση με την προοπτική για Μίσιτς ενώ δεν έκρυψε την αντίθεση του για την απόφαση δανεισμού του Στέφανου Τζίμα.

Ο Παντέλης είπε αρχικά στις δηλώσεις του τα εξής: “Είμαι στην Αθήνα και θα έρθω την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Την καλύτερη πόλη της Ελλάδας. Εγώ γεννήθηκα στη Ριζούπολη αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Η Θεσσαλονίκη έχει τα πάντα, δεν έχει το άγχος της Αθήνας. Στη Θεσσαλονίκη ζεις πιο άνετα» είπε αρχικά.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη στο θέμα Μεϊτέ, είπε: «Η γνώμη μου είναι πως είναι δύσκολο το όλο θέμα. Ο Μειτέ στην αρχή δεν είχε προσαρμοστεί στην αρχή. Το θέμα είναι πως ο ΠΑΟΚ θέλει ένα παίκτη με τα προσόντα ενός ηγέτη. Η προσαρμογή του ήταν λίγο δύσκολη. Τις πρώτες ημέρες, δεν ξέραμε που πηγαίναμε. Εάν είναι σε τόσο καλή κατάσταση και μπει μέσα κατευθείαν, έχει καλώς. Ο κάθε ξένος, που έρχεται, θέλει κάποια προσαρμογή. Και κυρίως πρέπει να δείξει τα προσόντα του. Όσον αφορά τις ποδοσφαιρικές αξίες, για Μίσιτς και Μειτέ, θα προτιμούσα τον δεύτερο. Τον ξέρω πολύ καλά. Τον Μίσιτς δεν μπορώ τώρα να τον κρίνω, γιατί έφυγε πριν από μερικά χρόνια από την Τούμπα.

Όσο για την διαπραγμάτευση για τον επιθετικό; «Μπορεί να γίνονται πιο γρήγορες και πιο σταθερές διαπραγματεύσεις. Μπήκε σφήνα ο Ολυμπιακός και καταλήγει εκεί ο Μπρέιθγουεϊτ. Σε αυτούς τους παίκτες, οι κινήσεις πρέπει να γίνονται άμεσα. Γρήγορα. Για να υπάρξει ένα καλό αποτέλεσμα. Αν τον θέλεις πρέπει να κάνεις άμεσα την ενέργειά σου. Αν μπουν και άλλοι μέσα, τότε θα σου ανεβάσει το κασέ του. Αυτό είναι ένα μυστικό.

Τώρα ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στην επίθεση, υπό την έννοια πως αυτή την στιγμή δεν έχει τρίτο επιθετικό. Είναι κρίμα που άφησε τον Τζίμα να πάει στην Γερμανία. Θα μπορούσε να τον κρατήσει και να πετυχαίνει γκολ με την πρώτη ευκαιρία. Είχα διαβάσει δήλωση του Λουτσέσκου που είπε οτι δεν έπρεπε προσωπικά να φύγει ο νεαρός.

Ο Σαμάτα δεν μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Τι άλλες ευκαιρίες πρέπει να του δώσει η ομάδα; Θα κάνει την διαφορά; Θα μπορέσει; Και ο Τόμας κάνει σπουδαία δουλειά. Εάν ο ΠΑΟΚ δεν έχει έναν σέντερ φορ που θα σου βγάλει 15 γκολ, δεν κάνουμε τίποτα. Πρέπει να σου βγάλουν γκολ οι περιφερειακοί παίκτες, δηλαδή ο Μουργκ, ο Ντεσπόντοφ, ο Αντρίγια για να κάνουν την διαφορά”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.