Η Αραβία και οι… ευρωπαϊκές σκέψεις του Λορέν Μορόν

Βασίλης Βλαχόπουλος18 Ιουλίου 2024

Το σενάριο πώλησης του Λορέν Μορόν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, βάσει των τωρινών δεδομένων μόνο ομάδες της Σαουδικής Αραβίας μπορούν να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις τόσο του Αρη όσο και του Ισπανού επιθετικού και επί τούτου δεσμεύτηκαν οι εκπρόσωποι του 30χρονου ποδοσφαιριστή.


Ξεκινώντας από τα δεδομένα της ιστορίας, είναι ευνόητο ότι ο μεν Αρης είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει υπό την προϋπόθεση ότι τα οικονομικά ανταλλάγματα θα είναι αντίστοιχα των απαιτήσεών του. Αυτές ξεπερνούν τα 6 εκατ. Ευρώ καθώς πρόκειται για έναν επιθετικό με λαμπερό ποδοσφαιρικό background, σε καλή ηλικία και κυρίως με τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του περσινού ελληνικού Πρωταθλήματος. Ο δεν Ισπανός επιθετικός θέλει να εξαργυρώσει την περσινή εντυπωσιακή σεζόν του με αρκετά μεγαλύτερο συμβόλαιο σε σχέση με αυτό που έχει στον Αρη όπου οι απολαβές του περιορίζονται στα 350.000 ευρώ. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι στην τελευταία επικοινωνία των εκπροσώπων του παίκτη τόσο με τον πελάτη τους όσο και με τον Αρη, δεσμεύτηκαν ότι με το άνοιγμα της αγοράς της Σαουδικής Αραβίας θα φέρουν πρόταση η οποία θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις και των δύο πλευρών. Αυτό περιμένει και ο Αρης ο οποίος ξεκάθαρα έχει πάρει τις αποφάσεις του με σκοπό να «ενισχύσει» την οικονομική δυνατότητά του για τη στελέχωση της ομάδας της επόμενης χρονιάς. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Λορέν Μορόν αλλά μ’ έναν αστερίσκο.

Κατά τις ίδιες πηγές, προτεραιότητα του Ισπανού ήταν η παραμονή στην Ευρώπη αλλά στο διάστημα που μεσολάβησε από το τέλος της περασμένης σεζόν έως και σήμερα, δεν έλαβε ικανοποιητική πρόταση. Στην πραγματικότητα, περίμενε ότι μετά την περσινή εντυπωσιακή χρονιά θα παρουσιαζόταν η ευκαιρία επιστροφής στην LaLiga αλλά πλην του (περισσότερο φιλολογικού) ενδιαφέροντος ομάδων της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου, επίσημη πρόταση δεν πήρε στα χέρια του. Αυτό ενδεχομένως να διαφοροποιήσει τον τρόπο σκέψης του αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι σε συζητήσεις που είχε με πρόσωπα του περιβάλλοντός του είπε ότι δε θα εκβιάσει καταστάσεις. Δηλαδή, η πρόταση που θα έρθει από τη Σαουδική Αραβία θα πρέπει να είναι αρκετά δελεαστική για να μετακομίσει εκεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.