Ντε Λα Φουέντε: «Είναι μία φανταστική ευκαιρία να φτάσουμε στον τελικό του Euro»

Metrosport Team09 Ιουλίου 2024

Ο προπονητής της Ισπανίας Ντε Λα Φουέντε έκανε προγραμματικές δηλώσεις για τον σημερινό ημιτελικό κόντρα στην Γαλλία (9/07,22:00). Μεταξύ άλλων δήλωσε πως είναι μεγάλη ευκαιρία της Ισπανίας να περάσει τον φετινό τελικού του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος .

Οι δηλώσεις του: 

«Είναι μια φανταστική ευκαιρία. Κάναμε πολύ καλά πράγματα για να φτάσουμε εδώ. Αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι τελικός EURO. Και οι δύο ομάδες είναι υπέροχες. Όλα θα κριθούν στις μικρές λεπτομέρειες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιστοί στους εαυτούς μας με όλες τις δυνάμεις που μας έχουν φέρει εδώ», τόνισε αρχικά ο 62χρονος τεχνικός.

«Είμαστε μια ωραία ομάδα για παρακολουθήσει κανείς, αλλά στο τέλος αυτό που μετράει ακόμα περισσότερο σε αυτό το στάδιο είναι να νικάς. Θέλουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά θέλουμε να παίξουμε και πρακτικό ποδόσφαιρο, γιατί αυτό που μετράει στο τέλος είναι αποτελέσματα. Το σημαντικό, όπως πάντα, είναι να κερδίσουμε.

Αντιμετωπίζουμε φοβερούς αντιπάλους, οι δυνατότητές τους είναι φανταστικές. Έχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Πάντα μου αρέσει να παρακολουθώ στο ποδόσφαιρο, μια μεγάλη ομάδα όπως η Γαλλία. Οι παίκτες μας έχουν ανακάμψει καλά μετά τον τελευταίο αγώνα με τη Γερμανία. Υπάρχει ένταση, φυσικά και άγχος. Οι παίκτες μας θα πρέπει να ξεπεράσουν ορισμένες στιγμές και τη σωματική κόπωση. Η Γαλλία είναι μια από τις πιο αθλητικές ομάδες στο τουρνουά, αλλά ξέρουμε πώς θα πρέπει να παίξουμε για να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τις δυνάμεις μας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Για τον Εμπαπέ: «Ποδοσφαιριστές σαν αυτόν είναι απρόβλεπτοι. Ο Κιλιάν Μπαπέ στο 50% είναι όπως κάθε άλλος παίκτης στο 100%. Παίκτες σαν αυτόν, μπορούν να αποφασίσουν ένα παιχνίδι ανά πάσα στιγμή. Είναι μια ιδιοφυΐα. Ένας παίκτης σούπερ παγκόσμιας κλάσης».

«Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό, αλλά, ό,τι και να συμβεί, θα είμαι πολύ χαρούμενος. Έχω δει την ανάπτυξη της ομάδας μου και την αφοσίωσή της. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε κάτι σπουδαίο...», κατέληξε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.