ΠΑΟΚ-Προετοιμασία στο Χορστ: Μικρές ιστορίες από την Ολλανδία

Γιώργος Ζαΐρης06 Ιουλίου 2024

Αποστολή στο Χορστ: Γιώργος Ζαΐρης

Ένα… δώρο έκανε στους ποδοσφαιριστές του ο Ραζβάν Λουτσέσκου χθες το απόγευμα. Αποφάσισε να αρχίσει η προπόνηση μισή ώρα νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα, ώστε να τους δώσει την ευκαιρία να δουν από το ξενοδοχείο το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Γερμανία-Ισπανία. Κάτι που χαροποίησε τους Οτο, Μπράντον Τόμας και Σάστρε. Άλλωστε, το πρωί τους έτρεξε αρκετά, ενώ και το απόγευμα για εξήντα και πλέον λεπτά, η προπόνηση ήταν υψηλής έντασης.

Από την άλλη, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας χθες το πρωί έκανε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στην πισίνα και το απόγευμα για μισή ώρα κάτι από την επίβλεψη του Βασίλη Καναρά έκανε προπόνηση στο γήπεδο. Μάλιστα, επιστρατεύτηκε με μεγάλη χαρά και ο Τάισον αφού χρειαζόταν ένας ακόμη ποδοσφαιριστής στις ασκήσεις με τη μπάλα. Ο Κωνσταντέλιας αναμένεται τη Δευτέρα να είναι με την ομάδα και σε κάθε περίπτωση να ακολουθήσει ένα μέρος του προγράμματος.

Παράλληλα, φίλοι του ΠΑΟΚ ταξίδεψαν από την Στουτγκάρδη διανύοντας απόσταση 500 χιλιομέτρων για να βρεθούν στο Χορστ και να δουν από κοντά την προπόνηση της αγαπημένης τους ομάδας φροντίζοντας να πάρουν και τα σχετικά αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές με το τέλος του προγράμματος.

Στα αγωνιστικά νέα,
όπως φάνηκε χθες στις δοκιμές, ο Ντεσπόντοφ θα είναι στο δεξί άκρο της επίθεσης με την μια ενδεκάδα έχοντας στην απέναντι πλευρά τον Τάισον και ανάμεσα τους τον Μπράντον Τόμας. Σχήμα που είδαμε αρκετές φορές την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ο νεαρός Γκούμας θα αγωνιστεί και στο σημερινό φιλικό με τη Χιμπέρνιαν όπως έγινε και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας. Μάλιστα χθες κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού ο Λουτσέσκου είχε ένα σύντομο τετ α τετ μαζί του, ζητώντας του, τη μέγιστη συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια.

Στο ματς με την ΑΕΚ Λάρνακας, ο Νάσμπεργκ έπαιξε με τη μια ενδεκάδα. Χθες, στις δοκιμές δεν ήταν σε κάποια από τις δυο και όταν ήταν σε εξέλιξη το οικογενειακό διπλό, έκανε ξεχωριστό πρόγραμμα μαζί με τους Τσαούση, Σμυρλή και Τσοπούρογλου.

Ο Κώστας Θυμιάνης όπως όλα δείχνουν θα κάνει σήμερα το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα. Θυμίζουμε πως είχε να αγωνιστεί από τον περασμένο Μάρτιο όταν με τη φανέλα του Πανσερραϊκού είχε αποχωρήσει τραυματίας σε ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ!

Τέλος, είναι ολοφάνερο πως ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση ο Γιάννης Μιχαηλίδης και αυτό φροντίζει να το δείχνει σε κάθε άσκηση μέσα στο γήπεδο. Όπως για παράδειγμα χθες το πρωί όπου στην άσκηση «ένας εναντίον ενός» με τον Τάισον, ελάχιστες φορές νικήθηκε από τον Βραζιλιάνο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.