Ανανεώνεται η σύμβαση του VAR για ένα χρόνο!

Γιώργος Μάντζιος05 Ιουλίου 2024

H ανανέωση της σύμβασης του VAR έχει «κλειδώσει» για έναν ακόμη χρόνο, σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, ενόψει και της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Superleague στις 17 Αυγούστου.
Οι προεργασίες άλλωστε είχαν ξεκινήσει με τις επαφές της Stoiximan Super League και του πρώην προέδρου Μηνά Λυσσάνδρου, ο οποίος είχε επαφές με τους αρμόδιους Υπουργούς κ.κ Βρούτση και Παπαστεργίου. Οι τελευταίοι βέβαια διαμήνυσαν ότι η Κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να πληρώνει το κόστος (περίπου 1,2 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο) αυτής της σύμβασης, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι από τη μεθεπόμενη σεζόν, θα πρέπει να το επωμιστεί η Λίγκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη νέα σύμβαση δεν μπήκαν το goal line technology και το ημιαυτόματο οφσάιντ (το επιπλέον κόστος θα ξεπερνούσε τις 600 χιλιάδες ευρώ το χρόνο), κάτι που αναμένεται να συζητηθεί για την μεθεπόμενη σεζόν.
Οι τελικές αποφάσεις και οι λεπτομέρειες της ανανέωσης της σύμβασης του VAR, αναμένεται να ανακοινωθούν σε ένα από τα επόμενα ΔΣ της Λίγκας, όπου αναμένεται να περάσει και το νέο format του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.