Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 82χρονος που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον γιο του

Metrosport Team04 Ιουλίου 2024

Κατέληξε ο 82χρονος που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον γιο του, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο ωστόσο δεν τα κατάφερε. Ο 42χρονος γιος του συνελήφθη μετά από κατάθεση που έδωσε ο γιατρός που περιέθαλψε τον ηλικιωμένο. 

Συγκεκριμένα, ο 82χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, συνοδεία της συζύγου του και οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκμυστηρεύτηκε στον γιατρό που τον εξέτασε ότι ο γιος του χτύπησε τον ίδιο αλλά και τη σύζυγό του. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν επιθυμούσε να ειδοποιηθεί η αστυνομία, ενώ η ηλικιωμένη μάλιστα κατέθεσε πως ο 82χρονος έπεσε και χτύπησε από μόνος του.

Όπως αναφέρει το voria, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο 82χρονος έφερε χτυπήματα σε δύο διαφορετικά σημεία του κεφαλιού του από θλων όργανο. Στο μεταξύ, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια και με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, ο 42χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη, ενώ με την τραγική τροπή του περιστατικού, αναμένεται να αλλάξει η κατηγορία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.