Γιάννης Αντετοκούνμπο VS Λούκα Ντόντσιτς: Τα κοινά και οι... διαφορές τους

Metrosport Team28 Ιουνίου 2024

Η Ελλάδα και η Σλοβενία θα δώσουν τη δική τους... μάχη για ένα «εισιτήριο» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας». 

Συγκεκριμένα, στον Πειραιά θα φιλοξενηθούν τα γκρουπ C1 και C2. Στο πρώτο βρίσκονται οι Κροατία, Σλοβενία και Νέα Ζηλανδία, ενώ στο δεύτερο οι Ελλάδα, Αίγυπτος, Δομινικανή Δημοκρατία. Σε περίπτωση που η «Επίσημη Αγαπημένη» τερματίσει στην κορυφή του ομίλου και οι Σλοβένοι κάνουν το ίδιο, αντίστοιχα, τότε θα διασταυρωθούν τα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα για μία θέση στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 Προφανώς, οι σταρ των δύο ομάδων από το NBA ήταν αμφίβολοι. Ο λόγος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Λούκα Ντόντσιτς. Ο πρώτος τραυματίστηκε λίγο πριν τα φετινά play-off της διοργάνωσης, ενώ ο δεύτερος έφτασε μέχρι τους τελικούς με... τρεις τραυματισμούς, αλλά ηττήθηκε από τους Μπόστον Σέλτικς.

 Ωστόσο και οι δύο θα δώσουν το «παρών». Ο Έλληνας δεν έχει πατήσει στο παρκέ από τον Απρίλη, όταν και χτύπησε στην κνήμη, ενώ ο Σλοβένος έχει επιβαρυνθεί από την ασταμάτητη συμμετοχή του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού Ωκεανού. Ποια είναι τα κοινά τους χαρακτηριστικά στην πορεία τους όμως;

 Διαβάστε περισσότερα για την επικείμενη τιτανομαχία ανάμεσα στους δύο Ευρωπαίους ΝΒΑερς με φόντο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.