ΠΑΟΚ: Όταν ο Λάππας αποθέωνε τον Κοτάρσκι

Κώστας Πετρωτός20 Ιουνίου 2024

Ο Βαγγέλης Λάππας είναι τελικά ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ. Μία επιλογή των ανθρώπων της ομάδας που τον σύστησε στον Λουτσέσκου και έχει ήδη δώσει στίγμα σε διάφορες ομάδες (έχει εργαστεί στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, σε ΟΦΗ, Παναιτωλικό, ενώ πέρυσι έχει συνεργαστεί με την Κηφισιά). Επειδή ήταν από τους προπονητές που είχε εισηγηθεί την έλευση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, σε νεαρή ηλικία στην Ελλάδα, τον είχαμε φιλοξενήσει στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», τον περασμένο Νοέμβριο.

Τότε, του είχαμε ζητήσει να μιλήσει για τερματοφύλακες που ξεχωρίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα και εκείνος είχε μιλήσει για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Έχει αξία εκείνη η συνέντευξη, γιατί ακόμη δεν υπήρχε η προοπτική συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ ανοιχτή. Είχε πει, λοιπόν, τότε ο Βαγγέλης Λάππας: «Ο τερματοφύλακας που ξεχωρίζω στη Σούπερ Λιγκ είναι ο Κοτάρσκι. Έχει μεγάλες δυνατότητες κι αν συνεχίσει να δουλεύει έτσι έχει πολύ μεγάλο μέλλον.

Ένας τερματοφύλακας που θέλει να ξεχωρίζει είναι η ισορροπία του χαρακτήρα του και πως διαχειρίζεται το καλό με το κακό. Ο Οδυσσέας και ο Κοτάρσκι έχουν ένα τέτοιο προφίλ κι γι΄ αυτό ξεχωρίζουν. Ο Αναγνωστόπουλος είναι ανοικτός να προσαρμοστεί στα πράγματα που ζητάμε. Στο τέλος της χρονιάς θα πούμε τι καταφέραμε να κάνουμε. Υπάρχουν πολλά ταλέντα στις ομάδες μας και πρέπει να δώσουμε χώρο και χρόνο σε αυτά τα παιδιά. Από εμάς εξαρτάται το αν θα τους δώσουμε την ευκαιρία που πρέπει για να αναδειχθούν».

Πλέον, θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τον Ντομινίκ που ανεβάζει συνεχώς τις μετοχές του, όντας ένας άκρως επιδραστικός τερματοφύλακας και έχει μπροστά του την πρόκληση να τον κάνει ακόμη καλύτερο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.