Άρης: Θα γίνει επαφή με Χουτεσιώτη

Γιώργος Στράντζαλης17 Ιουνίου 2024

Η μετακίνηση του Λευτέρη Χουτεσιώτη στον Ατρόμητο παρουσιάστηκε ως τελειωμένη υπόθεση τα προηγούμενα 24ώρα, όμως το θέμα για τον Άρη φαίνεται ότι δεν έχει κλείσει οριστικά. Ο ποδοσφαιριστής έχει επιβεβαιωμένα πρόταση στα χέρια του από τους Περιστεριώτες αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμη και όπως φημολογείται μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνει μία κουβέντα με τους ανθρώπους του Άρη προκειμένου να ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του, θετικά ή αρνητικά.

Ανάλογα με την κατάληξη της κουβέντας θα φανεί αν ο Χουτεσιώτης αποδεχθεί την πρόταση του Ατρόμητου ή θα συνεχίσει στους Κιτρινόμαυρους με νέο συμβόλαιο καθώς τυπικά μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου. Τις προηγούμενες ημέρες η πλευρά του ποδοσφαιριστή παραδέχθηκε ότι δεν θα ήταν αρνητικός στο σενάριο παραμονής του στη Θεσσαλονίκη, παρότι στη διάρκεια της χρονιάς παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να είχε πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Θετικός σε ενδεχόμενο παραμονής του Χουτεσιώτη είναι και ο Άκης Μάντζιος, καθώς ξέρει ότι στο ενδεχόμενο παραμονής του θα έχει μια δυνατή δυάδα, μετά και την παραμονή του Κουέστα, που θα του προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά. Προτιμά εν ολίγοις να βασιστεί σε κάτι πιο σίγουρο από το να πάει στο… άγνωστο. Κι αυτό οδηγεί τις δύο πλευρές στο να κάνουν μία επαφή προτού αποφασίσουν οριστικά αν θα χαράξουν διαφορετική – ή κοινή – πορεία στη νέα σεζόν.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Χουτεσιώτης υπερασπίστηκε την εστία του Άρη εννέα φορές, με συμμετοχή και στις τρεις διοργανώσεις (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Europa Conference League) κρατώντας σε δύο αγώνες ανέπαφη την εστία του. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού (7 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα), ενώ από το 2019 έως το 2021 ήταν στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου κατέγραψε συνολικά 37 εμφανίσεις. Πριν από τον Άρη είχε βασικό ρόλο στον Ιωνικό και μάλιστα με εξαιρετική παρουσία, κάνοντας 64 συμμετοχές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.