«Ο Σαββίδης, ο αυθορμητισμός, το μαύρο άλογο και η αξία της επιτυχίας»

Metrosport Team31 Μαΐου 2024

Ο στενός φίλος του Ιβάν Σαββίδη, Κώστας Καραπαναγιωτίδης με δηλώσεις του, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για τα συναισθήματα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

«Ο τελικός στόχος επιτεύχθηκε. Η επιτυχία οφείλεται στους παίκτες, στο προπονητικό επιτελείο και σε όλους μέσα στην ομάδα. Εδώ και χρόνια υπάρχει ένας ηγέτης που δεν σκέφτεται τίποτα άλλο, παρά να χαροποιήσει αυτούς που αγαπάνε. Πολλές φορές τον έβρισαν, τον κατέκριναν. Κατάφερε με υπομονή και επιμονή να τα καταφέρει.
Εάν δεν ήταν ο Σαββίδης δεν θα είχε τέτοιες επιτυχίες ο ΠΑΟΚ. Δικαιώνομαι από την πρώτη στιγμή που είχα πει κάτι ανάλογο. Την έχω δει την φωτογραφία του να κρατά το τρόπαιο, ανεβασμένος πάνω σε ένα μαύρο άλογο. Ο Ιβάν δεν ξέρει τι θα πει υποκρισία. Του αρέσει και η λεζάντα. Ένας άλλος πρόεδρος δεν θα το έκανε. Φανταστείτε κάποιον άλλον πρόεδρο ελληνικής ομάδας πάνω σε ένα μαύρο άλογο, σε ένα άτι, όπως είναι ο Μαρινάκης και ο Αλαφούζος. Ο Σαββίδης ανέβηκε σε μαύρο άλογο, στο σύμβολο της δύναμης, στο σύμβολο της καθαρότητας. Του αρέσουν και τα καθαρόαιμα σκυλιά. Είναι φιλόζωος χωρίς να το δείχνει. Είναι αυθόρμητος. Ο Ιβάν από τέτοια δεν καταλαβαίνει. Και στα θετικά και στα αρνητικά.

Μόνο ο Ιβάν θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Λέω ξανά. Ας με ακούσουν κάποιοι. Με αυτή την επιτυχία ας ευχηθούμε να διορθωθούν κάποια πράγματα και να μην είναι μία στιγμιαία επιτυχία. Αυτά που λέγαμε τα αρνητικά, με μία επιτυχία του ΠΑΟΚ δεν σβήνονται. Εάν ήταν ο Ιβάν εδώ θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Βγήκε φωτογραφία που έχει στο κτήμα δίπλα στον ποταμό στο Ροστόφ. Παλαιότερα με είχε καλέσει και ήμουν παρών και είχαμε ζήσει φανταστικές στιγμές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.