ΠΑΟΚ: Καμία απόφαση για τον προπονητή!

Βασίλης Βλαχόπουλος29 Μαΐου 2024

Καθώς ο κύκλος των πρώτων (δια ζώσης) επαφών έκλεισε από καιρό, ο Θανάσης Χατζόπουλος δεν έχει καταλήξει ακόμη στον άνθρωπο ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και σίγουρα δεν υφίσταται η φήμη που αναπτύχθηκε χθες περί συμφωνίας με τον Νταμίρ Μουλαομέροβιτς.


Πριν από περίπου τρεις μήνες, όταν αποφασίστηκε η απομάκρυνση του Φώτη Τακιανού από τον πάγκο της ομάδας και πριν τον προβιβασμό του Στάθη Νεραντζάκη σε ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού, η «Μ» είχε αποκαλύψει τις σκέψεις του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τον Νταμίρ Μουλαομέροβιτς.

 Μάλιστα, είχε σημειώσει την επαφή που έγινε μεταξύ των δύο ανδρών αλλά και την κάθε άλλο παρά γόνιμη κατάσταση για μια συμφωνία. Εν τέλει, συμφωνήθηκε να γίνει μια νέα επαφή μετά το τέλος του Πρωταθλήματος αλλά μέχρι στιγμής αυτή δεν έχει γίνει. Ενδεχομένως να επιδιωχθεί στο προσεχές διάστημα εάν κι εφόσον η περίπτωση του Κροάτη τεχνικού και πρώην παίκτη της ομάδας αναρριχηθεί στην κορυφή της σχετικής πυραμίδας.

 Το βέβαιο είναι ότι κανένα χρίσμα δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής. Τούτο μπορεί να οφείλεται στις έντονες σκέψεις του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όπως όμως και στις αμφιβολίες μερικών υποψηφίων οι οποίοι στις συζητήσεις που έγιναν θέλησαν να δουλέψουν με μεγαλύτερο αγωνιστικό προϋπολογισμό πέραν της οικονομικής διαφοράς στα συμβόλαιά τους. 

Προς το παρόν, ο χρόνος μπορεί να φαίνεται σύμμαχος του ΠΑΟΚ αλλά ήδη έχει περάσει διάστημα δέκα ημερών από τη λήξη των υποχρεώσεων της ομάδας κι ενώ ήταν δεδομένο ότι θα έμπαινε σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.