Αλεξανδρούπολη: Σεσημασμένος χούλιγκαν μαχαίρωσε νεαρό

Metrosport Team28 Μαΐου 2024

Γνωστός χούλιγκαν με παρελθόν σε συλλήψεις για αθλητική βία είναι αυτός που τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα τον έναν από τους δυο νεαρούς στη συμπλοκή που ξέσπασε μετά τη λήξη του τελικού του Κυπέλλου, στο πάρκο Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη, τα ξημερώματα της Κυριακής (26/5).

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και μετά την άσκηση δίωξης από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης παραμένει στα κρατητήρια της Ασφάλειας ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή, όπως και οι υπόλοιποι δέκα νεαροί ηλικίας 19 ως 25 χρόνων που συνελήφθησαν την Κυριακή και κατηγορούνται για συμπλοκή και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά περίπτωση.

Σύμφωνα με το protothema, στο σπίτι του δράστη και των υπολοίπων κατασχέθηκαν συνολικά τρία γυάλινα μπουκάλια, δύο προστατευτικά κράνη, τμήμα από ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ και τέσσερις συσκευασίες πυροτεχνημάτων, ενώ αναζητείται ακόμη ένας νεαρός που ταυτοποιήθηκε για την συμμετοχή του στο αιματηρό επεισόδιο.

Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύονται, με τον μαχαιρωμένο να βρίσκεται εκτός κινδύνου και τον δεύτερο που δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι να έχει υποστεί εκτεταμένο τραυματισμό στα μάτια.

Τι συνέβη

Όπως αναφέρει το evrosonline, όλα ξεκίνησαν όταν δύο άτομα ήρθαν σε αντιπαράθεση για προσωπικές διαφορές, με αποτέλεσμα γρήγορα η κατάσταση να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. ‘Ένα άτομο, το οποίο είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για αθλητική βία, έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε έναν νέο άνδρα στην κοιλιακή χώρα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι τράπηκαν σε φυγή. Ο τραυματίας μαζί με ακόμη έναν που δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους, σύμφωνα με πληροφορίες.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, την επόμενη μέρα, μετά από σχετική έρευνα και ταυτοποίηση, έγιναν 11 συλλήψεις ημεδαπών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμπλοκή και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά περίπτωση, ενώ επιπλέον ο ένας εξ αυτών κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.