METROPOLIS 95,5: «Μακάρι να δούμε έναν τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

Metrosport Team24 Μαΐου 2024

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για το φάιναλ φορ του μπάσκετ στο Βερολίνο και στάθηκε στην προσπάθεια που θα κάνουν οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Ο γνωστός προπονητής που έχει αφιερώσει όλη την ζωή του στο μπάσκετ, είπε αρχικά:

“Θα τα παρακολουθήσω το φάιναλ φορ του Βερολίνου τηλεοπτικά με παρέα. Όταν είσαι μέσα στο γήπεδο δεν παρακολουθείς σωστά πολλές φορές και δεν αξιολογείς ανάλογα το τι συμβαίνει. Δεν μπαίνεις στην ουσία. Θέλει ικανότητα να είσαι στον πάγκο και να μην μπερδεύεσαι. Σε αυτό το επίπεδο, οι προπονητές έχουν πολύ καλό σκάουτινγκ, σπάνια κάνουν λάθη. Εάν δεν είσαι δογματικός, πρέπει να έχεις πολύ γρήγορα αντανακλαστικά. Όσο για το τι κάνει την διαφορά; Η ετοιμότητα των ομάδων. Αυτό μετρά περισσότερο και η πνευματική συγκέντρωση. Μακάρι να δούμε έναν ελληνικό τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία, η διαχείριση που πρέπει να γίνεται προέχει, πάνω από όλα. Η Ρεάλ έχει πολλούς παίκτες με προσωπικότητα και είναι φαβορί. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Και στην άμυνα και στην επίθεση με ομαδικό πνεύμα. Εάν μπορέσει και κατεβάσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα θα προκριθεί”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.